Vi ste ovdje

OD MAŠTE DO ZBILJE

Kako mi se mašta ostvarila....
Za ovu priliku, tj. priču, reći ću da se zovem Ines. Nadam se kako vam je jasno da ne mogu spomenuti svoje pravo ime.

Lijepi pozdrav i poštovanje dragi moji!

Za ovu priliku, tj. priču, reći ću da se zovem Ines. Nadam se kako vam je jasno da ne mogu spomenuti svoje pravo ime. Upravo sam se vratila s mora i puna snage, energije, potamnjela od sunca poželjela sam malo pisati i sjela sam za pisaći stol u namjeri da vam napišem i opišem kako sam bila silovana. Nadam se da će vam se priča svidjeti. Ukratko rečeno ja sam u obitelji bila, kako se ono kaže, crna ovca. Imam brata i sestru koji su oboje završili fakultet i služe na čast mojim roditeljima. Ja sam, za razliku od njih, imala grdnih problema već u srednjoj školi. Na užas svojih roditelja ponavljala sam drugi razred. Inače potječem iz prilično dobrostojeće obitelji gdje su mi oba roditelja visokoobrazovani ljudi pa je stvar tim bila gora.

U jednom momentu moji roditelji su čak razmišljali da me smjeste u popravni dom za maloljetnike. Kada sam vidjela da je vrag uzeo šalu malo sam se smirila i napokon završila srednju školu ali opet na užas mojih roditelja nisam upisala fakultet. Tražila sam posao a u stvari bila sretna da ga ne nađem. U seksualne avanture upustila sam se s nepunih 14 godina. Već u srednjoj školi iskusila sam analni seks pa mi je jebanje u guzu počelo pričinjavati pravo zadovoljstvo. Zbog toga sam među dečkima bila na glasu i mnogi zgodni frajeri htjeli su biti sa mnom samo zbog toga jer su znali da će me bez problema pojebati u guzicu. Preferila sam zgodne i opasne dečke. Dakle one koji su inače ostavljali dojam rabijatnih tipova sklonih ekscesima. To je još više žalostilo i ljutilo moje roditelje.

Zahvaljujući prijateljima mojih roditelja pronašla sam stalni posao i na neko vrijeme se smirila ne želeći stvarati probleme i pogoršavati ionako loš odnos. Ti prijatelji mojih roditelja, zahvaljujući kojima sam dobila posao, imali su dva sina, Adriana i Tina.
Tin iako je bio mlađi oženio se prije Adriana. Adrian je bio u pravom smislu riječi šonjo, kako se to kaže. Dečko nije pio, nije pušio, rijetko je izlazio s društvom a primarno u životu bilo mu je učenje. Do svoje 26 godine završio je čak dva fakulteta. Da se razumijemo, Adrian je zgodan dečko ali definitivno nije bio moj tip, međutim...
Shvatila sam da bi udaja za Adriana bio pravi pogodak. Iako sam imala tek 23 godine i smatrala se premladom za brak okolnosti su bile takve da sam se odlučila na taj korak. Pomalo sramežljivog i povučenog Adriana zavela sam bez većih problema. Odluku da se Adrian i ja vjenčamo moji roditelji su primili su s velikim oduševljenjem. Njegovi roditelji baš i nisu bili sretni ali pomrili su se s tom Adrianovom odlukom. Adriana sam vrlo lako, kako se to u žargonu kaže, obrlatila. Zavrtjela sam mu svojom slatkom guzom i odmah je počeo sliniti za mnom, a kada me vidio u minici pa potom u crnim čarapama i halterima bio je gotov.
Inače sam, a mislim da ste to već shvatili, živjela prilično burno. Uvijek sam bila sklona eksibicionizmu i tražila avanture. Kad bi se napalila, a to je bilo često, bila sam spremna pojebati se bilo gdje... U parku, u autu, u nekakvom mračnom haustoru ili čak na samoj ulici. Ako bi mi se neki muškarac svidio nisam se libila popušiti mu kurac čak i na javnom mjestu. Godine kod muškaraca nikada mi nisu predstavljale problem. Upuštala sam se u seks s mladima ali i s onima znatno starijim od mene. Jednom prilikom jednom sam radniku koji je bagerom kopao nekakav kanal popušila kurac doslovno iza grma uz samu cestu. Imam vitko tijelo i definitivno izgledam mlađa nego što stvarno jesam. Voljela sam se odijevati seksi i izazovno. Nije bila rijetkost da odem u grad u kratkoj minici ispod koje ne bi obukla gaćice. Pičkicu redovito brijem i to se muškarcima, barem većini koje sam upoznala, sviđa. Oni koji su iz Zagreba a dolaze na jezero Jarun mogli su me zamjetiti na onom dijelu jezera gdje se kupaju nudisti. Volim se kupati gola i volim da me promatraju. Inače osim Jaruna odlazila sam i na druga mjesta u prirodi gdje bi se svukla do gola i takva sunčala i kupala ako je u blizini bilo kakvo jezero ili rijeka.

Odmah nakon udaje za Adrina uselili smo se u lijepi dvosobni stan kojeg su nam zajednički kupili Adrianovi i moji roditelji. Napisala sam već da je Adrian, što se posla tiče, vrlo ambiciozan. Spremao je magisterij a u skoroj budućnosti imao je namjeru i doktorirati. Želio je što više napredovati na poslu pa smo se lako dogovorili da u dogledno vrijeme nećemo planirati djecu. To je odgovaralo njemu ali i meni. Brak s Adrianom bio je upravo onakav kakav bi žena mog kalibra i naravi samo poželjeti mogla. Adrian je često bio odsutan i čitav se posvetio poslu i učenju.

Ja sam imala neograničenu slobodu. Izlazila sam s prijateljicama, provodila se, išla u kupovinu i uopće mi nije bilo loše. Adrian nije previše zapitkivao i nije mu smetalo to što često izlazim. Ipak su se s udajom neke stvari promijenile i morala sam biti opreznija kada su seks i avanture bile u pitanju. Posjećivala sam jednog svog ljubavnika koji je još studirao i živio u malom iznajmljenom stanu. S vremena na vrijeme pojebala bi se s njim i to mi je bilo super. Nisam baš, kao prije, srljala u avanture ali ako bi upoznala nekog zgodnog tipa bez problema bi mu popušila kurac u autu ili bi pristala da me odveze na neko usamljeno mjesto pa čak i u svoj stan ako ga je imao.

Uz sve to, kada sam bila kod kuće, vrijeme sam kratila surfajući po internetu. Zabavljala sam se na popularnom i svima znanom Facebooku ili Twiteru. Pronalazila sam razne chatove i vodila vruće razgovore s mnogim nepoznatim muškarcima. Tako sam upoznala nekog tipa koji se zvao Boris a koji je iskreno priznao da je bio u zatvoru. Iza rešetaka je proveo tri godine. Bio je, prije zatvora, sklon avanturama, tučnjavi i kockanju. Malo smo se dopisivali i iskreno sam mu priznala da me strašno pale takvi opasni tipovi kakav je on. Uz vruće chatanje počeli smo se dopisivati i preko mobitela a uskoro smo vodili duge razgovore. Razmijenili smo i nekoliko fotografija i Boris mi se uistinu svidio. Napokon sam pristala i na to da se nađemo.
Našli smo se u jednom šumovitom dijelu van grada. Boris me pojebao tada tu u prirodi na nekakvim panjevima gdje sam se pošteno nažuljala. Istinski me razvalio. Svojim moćnim kurcem izjebao me kako u pičku tako i u guzicu. Bio je pravi grubijan i to me je totalno raspametilo. Narednih nekoliko mjeseci održavala sam vezu s njim. Tretirao me je kao svoju kuju i to u pravom smislu riječi. Prilikom seksa grubo bi mi zavrtao bradavice na sisama, pljuskao me po dupetu, kurcem me šamarao po licu... Ponekad je znao pretjerati i opaliti mi pokoji šamar ali ja sam mu se uvijek vraćala. Najgore mi je bilo kada mi je tijekom seksa stavio najlonsku vrećicu preko glave. Zabijao je u mene svoj kurac a ja sam se gušila ispod te najlonske vrećice i na trenutak pomislila da ču umrijeti. Vodio bi me po stanu na lancu i pljuskao me nekakvim bičem po dupetu. Odveo bi me u šumu, vezao za drvo pa me bičevao. Znao bi mi u guzicu ugurati umjetni kurac i tjerati me da jedem iz posude za pse. Ponižavao me i uživao u tome a i ja sam spremno prihvatila tu i takvu ulogu i također uživala.

Ono što nisam znala bilo je to da je Boris oženjen. Imao je ženu i dvoje djece. Nakon što je završio u zatvoru žena se s djecom vratila u svoje rodno mjesto gdje je živjela sa roditeljima. Po povratku iz zatvora Boris je s njom uspostavio vezu i uspio je nagovoriti da nastave zajednički život. Naravno, o tome meni ništa nije govorio sve dok stvar nije bila gotova. Potom su isposlovali papire i radnu dozovolu te se odselili u Kanadu kod sestre od Borisove žene. Tako je završila moja veza s grubijanom Borisom kojem sam bila odana i poslušna kujica. Iskreno, Boris mi je nedostajao.

Nedostajale su mi te bizarne i grube igrice i nedostajalo mi je to da budem poslušna kuja. Voljela sam kada bi me tjerao da se skinem gola usred bijela dana i da pišam a uvijek je postojala opasnost da netko naiđe. No kako god bilo Boris je postao prošlost a ja nisam željela srljati i uletjeti u neku novu nekontroliranu i opasnu vezu. Boris mi je prije odlaska u Kanadu poslao SMS u kojem je napisao da ću mu nedostajati jer bila sam totalno perverzna drolja spremna na sve a takvu zasigurno više neće upoznati. Inače sam se već dulje vrijeme bavila mišlju da budem silovana. Nemojte me sad krivo shvatiti. Voljela sam u svojim seksualnim fantazijama i maštanjima zamišljati kako mi na nekakvoj usamljenoj cesti auto ostane u kvaru. Onda se pojave neki opasni tipovi na motorima. Izgledaju jebeno opasno ali mi ponude pomoć. Uspiju popraviti auto ali traže da im to platim no ne novcem. Ja se opirem i molim ih da me puste no oni me odvuku u obližnju šumu i vežu me pa me svi redom izjebu i to u sve rupe. Eto, to je bila samo jedna, ukratko opisana, u nizu sličnih maštarija i fantazija na temu silovanja.

Počela sam o tim svojim maštanjima pisati muškarcima s kojima bi uspostavila vezu preko interneta. Mnogi su me nagovarali i nudili mi se da uz njihovu pomoć i suradnju ostvarim nešto od tih maštanja. Ne bi ja imala apsolutno ništa protiv jednog, nazovimo to tako, "dogovorenog silovanja" ali, nisam uspjevala upoznati nekog u koga bi imala potpuno povjerenje. Onda se dogodilo da započnem dopisivanje s jednim muškarcem koji se nazivao Tvrtko. Činio mi simpatičan i OK tip pa sam mu na mail poslala nekoliko svojih vrućih maštarija o silovanju. Svidjele su mu se ali on za razliku od drugih nije navaljivao ni inzistirao da to što prije sprovedemo u djelo. Istina, priznao je da bi on sa svojim prijateljima vrlo rado sudjelovao u ostvarenju mojih maštanja. Vrlo rado bi "silovali" jednu takvu kuju kakva sam ja, napisao mi je.
O svojim fantazijama pričala sam svojoj najboljoj prijateljici Sonji. Mada je ona mlađa od mene intezivno smo se družile, pogotovo nakon moje udaje. Njoj je imponiralo družiti se sa mnom i na neki čudan način mi se čak i divila. Mala droljica silno je željela probati kurac u guzi ali nikako se nije usudila to učiniti. Pomogla sam joj tako što sam joj umjetnim kurcem lijepo razradila šupak a potom je upoznala sa svojim ljubavnikom, studentom, nakon čega joj je on svojim kurcem obradio guzu. Kasnije sam ju namjestila i Borisu. Sonja je također bila mala pervezna droljica ali za razliku od mene prilično suzdržana. Kada ne bi imala muškarca u blizini zabavljala sam se s njom. Tjerala sam je na razne perverzije a ona bi uz malo protivljenja na kraju ipak na sve pristala. Najbizarnija stvar je bila kada sam joj se u jednom parku popišala u usta. Inače u te igre s pišanjem uveo me, a tko drugi nego, Boris. Volio je pišati po meni ali nije imao ništa protiv da se i ja popišam po njemu.

Dakle, Sonji su se jako svidjela moja maštanja o silovanju i ona me počela nagovarati da to učinim s tim Tvrtkom i njegovim društvom. Odgovorila sam joj kako to možda i napravim ali samo ako i ona bude sa mnom. Najprije je odbijala tu pomisao ali vidjelo se na njoj da bi to željela. I onda sam napokon u jednoj svojoj fazi totalne napaljenosti predložila Tvrtku da učinimo to i da on izorganizira jedno 

Iako sam gorjela od želje da me neki opasni tipovi ulove i totalno razvale kolebala sam se ne znajući kakve bi mogle biti posljedice toga čina. Tražila sam od Tvrtka da mi napiše i opiše scenario no on je to odbio rekavši da to mora biti iznenađenje inače sve skupa ne bi imalo smisla. Napokon mi se pružila prava prilika da tu svoju fantaziju sprovedem u djelo. Moj muž Adrian trebao je otići na službeni put u inozemstvo i zbog toga je bio silno uzbuđen. Ja sam također bila uzbuđena ali iz sasvim drugog razloga. Dakle Adriana neće biti nPa neka bude što bude. Prelomila sam u sebi i donijela odluku. Napisala sam Tvrtku da pristajem. Kako se bližio dan kada sam trebala doživjeti to svoje silovanje bila sam sve nervoznija ali i uzbuđenija. Moje osjećaje dijelila je i Sonja. Tog dana obje smo bile nervozne ali i strašno napaljene. Tvrtko mi je napisao da dođemo u određeni dio grada i tamo pronađemo kafić pod imenom "Sezam". Neka uđemo i naručimo piće. Pitala sam što dalje na što mi je odgovorio kako neka sve prepustim njemu i kako ću sa svime pravovremeno biti upoznata, samo bez suvišnih pitanja, napisao je. Sonja i ja došle smo u taj dio grada koji nam je Tvrtko napisao. Pronašle ulicu i kafić. Ne želim ovdje napisati koji je to dio grada samo ću reći da je to periferija. Čim sam ušla u taj kvart osjetila sam grč u želucu. Ružne kuće s popucalim fasadama bilo je prvo što sam uočila. Ulazeći u spomenuti kafić pitala sam se što je meni ovo trebalo.ekoliko dana i to je bila prava prilika za akciju.

Pa neka bude što bude. Prelomila sam u sebi i donijela odluku. Napisala sam Tvrtku da pristajem. Kako se bližio dan kada sam trebala doživjeti to svoje silovanje bila sam sve nervoznija ali i uzbuđenija. Moje osjećaje dijelila je i Sonja. Tog dana obje smo bile nervozne ali i strašno napaljene. Tvrtko mi je napisao da dođemo u određeni dio grada i tamo pronađemo kafić pod imenom "Sezam". Neka uđemo i naručimo piće. Pitala sam što dalje na što mi je odgovorio kako neka sve prepustim njemu i kako ću sa svime pravovremeno biti upoznata, samo bez suvišnih pitanja, napisao je. Sonja i ja došle smo u taj dio grada koji nam je Tvrtko napisao. Pronašle ulicu i kafić. Ne želim ovdje napisati koji je to dio grada samo ću reći da je to periferija. Čim sam ušla u taj kvart osjetila sam grč u želucu. Ružne kuće s popucalim fasadama bilo je prvo što sam uočila. Ulazeći u spomenuti kafić pitala sam se što je meni ovo trebalo.

Za divno čudo sam kafić je bio pristojno uređen a klijentela u njemu izgledala je normalno mada nije bilo mnogo gostiju. Zagledala sam muškarce u kafiću i pitala se da li je neki od njih Tvrtko. Vidjela sam da se i Sonja uozbiljila a u očima joj se vidjela određena doza straha. Pitala sam je želi li da popijemo piće i odemo nazad doma no ona je samo slegnula ramenima. Kolebala sam se i da tog trenutka nije zazvonio moj mobitel vjerojatno bi se zaputila nazad kući. Zvao me Tvrtko. Zagledala sam goste u lokalu ali nitko nije telefonirao. Tvrtko se smijao i pitao me zar smo se možda uplašile pa želimo odustati. Odgovorila sam mu iskreno kako više nisam sigurna da to stvarno želim. -Šteta bi bilo sad odustati no ako baš ne želiš nikom ništa.- Rekao mi je Tvrtko. Pitala sam ga što je dalje isplanirao. Željela sam znati što više detalja. Tvrtko mi je kazao neka Sonja ode u toalet. Tamo će u košu za otpatke, koji se nalazi uz sam lavabo, pronaći žutu kuvertu u kojoj pišu daljnja uputstva vezana uz ovu igru. -Ti ostani na liniji a ona neka ode u wc pa kada se vrati i vidiš što dalje onda odluči želiš li ići do kraja ili odustati.- Te njegove riječi činile su mi se razumnim i sklonivši mobitel s uha ukratko sam objasnila Sonji što joj je za činiti. Ona se zaputila u wc a ja sam nastavila razgovor s Tvrtkom.

Prošlo je dobrih 5 minuta a Sonja se nije vraćala. Rekla sam Tvrtku kako me čudi što Sonje tako dugo nema na što se on nasmijao i prekinuo vezu. Sad mi više ništa nije bilo jasno. Blijedo sam gledala u mobitel pa pokušala nazvati Tvrtka ali nije mi se javljao. Platila sam piće i zaputila se do toaleta kako bi pronašla Sonju pa se onda zaputiti kući jer sve ovo mi se uopće nije svidjelo. Prošla sam kroz vrata na kojima je pisalo toalet. Ušla sam u uski hodnik a s desne strane bio je muški wc. Lijevo su bila vrata na kojima je pisalo ženski wc. Ušla sam ali Sonji nije bilo ni traga. Grč u želucu postao je još jači...

Nije mi slutilo na dobro. Izašla sam u hodnik i glasno zazvala Sonju ali od nje ni traga. Tada sam u dnu tog uskog hodnika ugledala udubljenje u zidu. Došla sam do tog udubljenja i tu se nalazio veliki dvokrilni prozor koji je bio širom otvoren. Ispod prozora nalazila se drvena polica s raznim sredstvima za čišćenje. Nagnula sam se kroz prozor i vidjela ispred sebe na nekih tri-četiri metra udaljenosti grubo ožbukani zid neke garaže ili možda čak kuće. Desno je opet bio zid od pune cigle koji je zaklanjao pogled na tu stranu. Lijevo su bila visoka vrata od železnih rešetaka zaključana lancem i lokotom. Možda je ta građevina ispred bila skladište od lokala jer u tom prolazu između prozora i zida vidjela sam desetak praznih sanduka od raznog pića

Sad sam se stvarno uplašila i noge su mi počele drhtati. Izašla sam iz toaleta, brzim korakom prošla kroz kafić i izašla na ulicu. Sada me već počela hvatati panika jer nisam znala što mi je za činiti. Ulica je bila pusta a moje Sonje nigdje na vidiku. Drhtavim prstima pritisnula sam njezin broj na mobitelu. Dugo je zvonilo i napokon sam čula da se mobitel s druge strane uključio. Malo mi je laknulo ali ne zadugo. Umjesto Sonjinog začula sam Tvrtkov glas. Pitao me želim li još uvijek odustati jer ako i želim nema veze jer sad imaju moju prijateljicu. Tada mi je bilo jasno kako su moje sumnje bile opravdane. Naime, Sonju su dočekali u wc-u i odvukli je kroz onaj prozor. Molila sam ga da pusti Sonju i da nas nakon toga pusti da odemo kući. Dok smo razgovarali čak sam pomišljala na to da pozovem policiju ali što bi im rekla... Da smo prijateljica i ja došle u ovaj opskurni i ružni kvart u želji da budemo silovane? Kada mi je Tvrtko rekao neka bude tako kako želim opet mi je malo laknulo. Rekao mi je neka produžim do kraja ulice i dolje kod kuće s naranđastom fasadom će me dočekati Sonja.

Nije mi preostalo drugo nego ga poslušati. Krenula sam ulicom prema kući koju mi je opisao... Iznenada, a da nemam pojma odakle, iza mene se stvorio neki muškarac. Prišao mi je tako tiho da ga nisam ni čula. Zacijelo je izašo iz neke od kuća. Bez riječi me rukom obavio oko vrata i jako stegnuo. Srce mi je od straha palo u pete, kako se to kaže. Željela sam vrisnuti ali nisam mogla ispustiti ni glasa.
Pokušavala sam s eosloboditi njegova stiska ali bila sam preslaba i što sam se više opirala on je jače stezao. Vukao me niz ulicu i jedino što sam mogla vidjeti bili su vrhovi mojih i njegovih cipela. Začula sam još muških glasova iza sebe ali nisam ih mogla vidjeti. Držeći me i dalje čvrsto oko vrata skrenuli smo u nekakvo dvorište. Primjetila sam da me vuče između parkiranih auta. Onda sam začula otvaranje nekakvih vratiju i zapuhnuo me miris nafte, benzina i motornog ulja. Tek tada je stisak ruke oko vrata popustio i podigla sam glavu hvatajući zrak. No doslovno u iduoj sekundi prema meni se iz unutrašnjosti te radionice pružilo nekoliko pari muških ruku.

Stajala sam tu na samim vratima a odostraga su me pritiskala nečije ruke hvatajući me za guzu. Ovi muškarci koji su me dočekali unutra grubo su me hvatali za sise i primali me za pičku. Doslovno su počeli trgati odjeću s mene. Bila sam na rubu plača i počela sam vrištati. No tog trenutka ugurali su me unutra i zatvorili vrata. Navlačili su me za sise i grubo, bez imalo milosti, štipali po čitavom tijelu.
Nalazila sam se između pet-šest muškaraca i oni su se doslovno loptali sa mnom. Svukli su me gotovo do gola i ostala sam samo u crnim mrežastim čarapama koje sam nosila ispod traperica. I te čarape su polako pucale pod nasrtajima napaljenih muškaraca. Uistinu sam s enalazila u nekakvoj auto mehaničarskoj radionici. Bili su tu ormari za presvlačenje, nekakvi stolovi na kojima se nalazio razni alat. Bacili su me na nekakav prljavi stari madrac i okružili me. Netko me grubo uhvatio za kosu i podigao mi glavu... Širom sam otvorila usta jauknuvšio od boli ali istog trenutka netko mi je u usta ugurao svoj kurac. Straga mi je netko raširio noge... Jednu nogu podigao mi u zrak i zario mi kurac u pičku. Izmjenjivali su se i nakon što bi mi jedan zabio svoj kurac nekoliko puta zamijenio bi ga drugi, pa treći... Isto je bilo i s kurčevima koje su mi gurali u usta. Ovaj koji bi me jebao u pičku došao bi sprijeda i gurao mi ga u usta.

Na trenutak kao da su se umorili i ostavili su me da ležim na prljavom podu pored madraca. Glasno su se smijali i čula sam da otvaraju boce s pivom. Podigla sam se na koljena i otpuzala do limenih ormara mada ni sama nisam znala što mi to uopće može pomoći. Primjetili su moj manevar i onakvi, što goli ili polugoli, uz smijeh i prostačke komentare krenuli prema meni. Klečala sam pored tih ormara dok su mi oni usta punili svojim nabreklim kurčevima. A onda su se otvorila neka limena vrata desno od mene... Ugledala sam Sonju. Bila je posve gola a po nogama i tijelu vidjele su se masnice. Bila je nagnuta prema naprijed i uplašeno gledala u mene. Neki tip nalazio se iza nje, držao je rukom za kosu i divljački je guzio.

A onda je iz te prostorije izašao neki neobrijani muškarac raskopčane košulje. U ruci je držao svoj veliki kurac i vitlao njime kao s vatrogasnim šmrkom. Gledao je prema meni u dovikivao mi da sam drolja i da obožava jebati takve drolje kakva sam ja. Prišao mi je prestajući vitlati svojom kurčinom. Skroz mi s epribližio i raspalio me svojim kurcem po licu. Čula sam kako mi govori da će me jebati u guzicu. Potom su me odvukli do nekakvog starog trosjeda. Nekoliko pari ruku me čvrsto držalo a netko mi je nekakvm mašću mazao šupak. Onaj tip koji me ošamario svojim kurcem krenuo je prodirati tim istim kurcem u moju guzu. Široko sam otvorila usta i iskolačila oči. Cvilala sam dok je taj veliki kurac ulazio duboko u moje dupe. Nisam mogla mrdnuti jer i dalje su me čvrsto držali. Ukratko rečeno uslijedilo je brutalno jebanje u sve moje rupe. Razvaljivali su me svojim kurčevima ne mareći za moje vrištanje. Osim toga baš nisam ni imala prilike vrištati jer usta su mi bila puna kurčeva. Vrata one prostorije gdje sam vidjela Sonju sad su opet bila zatvorena.

Nemilice su me punili svojom spermom. U pičku, u guzu, u usta... Špricali su me po licu i sisama. Napokon su se svi ispraznili i ostavili me da ležim na onom trosjedu. Netko od njih donio mi je nekakav ručnik rekavši mi neka se obrišem. Nekako sam uspjela sjesti a čitavo tijelo me boljelo. Donkele sam se obrisala onim ručnikom. Zagledala sam se prema mojim silovateljima. Stajali su kod jednog stola i nazdravljali pivama. Sada su svi bili na okupu. Kako oni koji su obrađibvali mene tako i oni koji su im se pridružili iz one sobe gdje se nalazila Sonja. Tada mi je jedan od njih prišao držeći bocu pive u ruci. Pružio mi je bocu no odmahnula sam glavom.
-No dobro, vrijeme je i da se napokon upoznamo. Ja sam Tvrtko.- rekao je i pružio mi ruku. Gledala sam ga u nevjerici. On se smiješio. Bila sam bez riječi i shvativši da nemam što reći on je nastavio:
-Reci želiš li se istuširati prije nego nastavimo?-
Prošla me jeza:-Što da nastavimo???- pitala sam u nevjerici.
-Pa ne misliš valjda da smo gotovi?! Ima onih koji te još nisu probali jer su bili zabavljeni Sonjom.- Rekao je to a ja sam počela drhtati čitavim tijelom. Molila sam ga da nas pusti. No on je samo zaklimao glavom. Bila sam na rubu plača i suze samo što nisu krenule. Potom sam ga zamolila da makar puste Sonju. Otišao je do stola i odložio bocu. Potom je zapalio cigaretu i vratio se do mene.

Čučnuo je i otpuhujući dim cigarete obratio mi se:- Gledaj mala, ovako ćemo. Pustit ću Sonju ali ti ostaješ. Mi sad odlazimo i vratit ćemo se za koji sat. Ti ćeš nas tu čekati. Dobro razmisli i možda ti se smilujemo ako pristaneš prenoćiti kod mene. Dakle samo ti i ja bez ove gomile napaljenih likova.- rekao je to pokazujući palcem na muškarce iza sebe.
Prišao im je i čula sam ga kako im govori da je zabava za sada gotova. Desetak muškaraca oko stola počelo je skupljati svoju odjeću. Odijevali su se i smješkajući se gledali prema meni. Kada su se odjenuli jedan od njih mi je prišao i vezao mi ruke. Uzeo je produžetak užeta i naredio mi da ustanem. Držeći to uže odvukao me u drugu prostoriju. Tu su se nalazile nekakve dizalice i viličari. Vezao me za jedan od tih viličara. Krenuo je prema vratima na kojima je sad stajao Tvrtko. Tvrtko mi je doviknuo kako neka razmislim a on se vraća za koji sat.

Gola i vezana za taj viličar čekala sam ni sama ne znajući što. Bila sam posve gola, izjebana i ponižena. Prošlo je možda nešto više od sat vremena kada sam začula otvaranje vratiju. Počela sam drhtati u strahu od onoga što me opet čeka. Već je bio mrak i upalilo se svjetlo. Bio je to Tvrtko. Ostale nisam niti vidjela a niti čula. Prišao mi je i rekao kako je Sonja već kod kuće te neka mu kažem što sam odlučila. A što sam mogla? Birati da se ta gomila divljaka vrati i opet izreda na meni ili otići kod Tvrtka i s njim provesti noć. Od dva zla izabrala sam ono manje. Pristala sam prenoćiti kod Tvrtka ali prije toga željela sam se ćuti sa Sonjom. Odvezao me i dao mi mobitel. Sonja je uistinu bila kod kuće. Zamolila sam je da nikome ništa ne govori i da ujutro bude spremna kada je nazovem jer morala mi je donijeti drugu odjeću. Tvrtko me uhvatio ispod ruke i poveo prema vratima koja su se nalazila meni iza leđa. Iza tih vratiju nalazile su se stepenice i krenuli smo prema gore. Ubrzo sam shvatila da se na katu nalazi njegov stan. Stan je bio prilično uredan i lijepo namješten. Ponudio mi je piće koje sam sad prihvatila. Pitala sam ga gdje se nalazi kupaonica jer željela sam se istuširati te sa sebe i iz sebe isprati svu tu prljavštinu i spermu. Ustala sam a on me pogledao. Izvukao je kurac iz hlača i lagano ga drkao... Ubrzo mu je kurac stajao poput rakete... Uhvatio me za bokove, privukao k sebi i bukvalno me nasadio na to svoje isukano koplje. Grizao me po vratu i sisama držeći me rukama za guzu i podižući me gore-dolje. Ispraznio se u mojoj pički iz koje se već i prije prodiranja njegova kurca cijedila sperma njegovih prijatelja

Napokon me odveo do kupaonice. Pustila sam vodu u kadu i dugo sa sebe i iz sebe ispirala ostatke sperme. Nakon tople kupke osjećala sam se umorno i iscijeđeno poput limuna. Nisam znala što me još čeka a silno sam željela otići kući. Tvrtko je otvorio vrata kupaonice a ja sam zagnjurila glavu u ruke. Prišao mi je i pomilovao po kosi.
-No, što je sad? Dobila si što si tražila, zar ne?- rekao je.
Šutjela sam. Pomogao mi se ustati. Dao mi je ručnik i odveo me u sobu. Ostavio me u sobi rekavši kako se sad on ide istuširati. Legla sam u krevet i pokrila se plahtom. Usprkos svemu što sam prošla zaspala sam.

Sanjala sam nekakav blesavi san u stvari sanjala sam sve ono što su mi Tvrtkovi divljaci učinili i naglo sam se probudila. Istog trenutka svega sam se sjetila. Kroz prozor je dopiralo danje svjetlo. Dakle prespavala sam noć a Tvrtko je spavao kraj mene ne tražeći od mene da ga tijekom noći seksualno zadovoljavam. Ustala sam i otišla u kupaonicu. Vratila sam se nakon petnaestak minuta a Tvrtko je sjedio na rubu kreveta. Pitala sam ga mogu li sad nazvati Sonju i zamoliti je da mi donese rublje i drugu odjeću. Klimnuo je glavom a odmah potom dodao kako ćemo, dok Sonja stigne, imati dovoljno vremena za još malo seksa. Nisam ni sumnjala da će tomu biti tako.

Nazvala sam Sonju i objasnila joj da uzme odjeću i požuri no ona nije više nije htjela ući u taj kvart i tu ulicu. Sad sam bila ljuta a kada je Tvrtko shvatio o čemu se radi nasmijao se rekavši kako neka dođe do autobusnog okretišta a on će je tamo sačekati i uzeti odjeću od nje. Napokon je Sonja nekako pristala. Potom sam mu morala popušiti kurac nakon čega je on skuhao kavu koja mi je itekako bila potrebna. Uslijedilo je potom još jedno jebanje u moj već dobrano izjebani šupak, no stisnula sam zube pa izdržala i to. Napokon je zazvonio mobitel. Sonja je bila na autobusnom okretištu. Tvrtko se na brzinu spremio i autom otišao po odjeću. Vratio se nakon dvadesetak minuta. Najprije me onako golu pojebao na stolu.

Opet sam otišla na tuširanje. Vratila sam se i počela  se odijevati želeći što prije otići no kada sam već bila pri kraju s odijevanjem Tvrtko je počeo inzistirati na još jednoj rundi seksa, kako je to on rekao. Rekao je da su ga napalile moje samostojeće čarape. Zadigla sam suknju i legla na krevet raširivši noge. Izjebao me je u toj pozi i napokon mi rekao da mogu ići ali neka se ponovo istuširam. Nije mi padalo na pamet ni tuširati se a ni zadržavati se u toj kući i tom kvartu. Željela sam što prije otići. Izašla sam van i brzim korakom preko nekakvog poljskog puta krenula prema autobusnoj stanici. Nikoga nije bilo u blizini pa sam zadigla suknju i papirantim maramicama obrisala pičku. Nisam imala strpljenja čekati bus već sam nazvala taksi i njime se dovezla do stana.

Opet sam otišla na tuširanje. Vratila sam se i počela  se odijevati želeći što prije otići no kada sam već bila pri kraju s odijevanjem Tvrtko je počeo inzistirati na još jednoj rundi seksa, kako je to on rekao. Rekao je da su ga napalile moje samostojeće čarape. Zadigla sam suknju i legla na krevet raširivši noge. Izjebao me je u toj pozi i napokon mi rekao da mogu ići ali neka se ponovo istuširam. Nije mi padalo na pamet ni tuširati se a ni zadržavati se u toj kući i tom kvartu. Željela sam što prije otići. Izašla sam van i brzim korakom preko nekakvog poljskog puta krenula prema autobusnoj stanici. Nikoga nije bilo u blizini pa sam zadigla suknju i papirantim maramicama obrisala pičku. Nisam imala strpljenja čekati bus već sam nazvala taksi i njime se dovezla do stana.

Najprije sam se temeljito okupala pa potom naspavala. Nakon spavanja nazvala sam Sonju. Očekivala sam da će mala droljica biti u jadnom stanju ali prevarila sam se. Kada je došla do mene nije izgledala kao netko tko je još jučer proživio onakvu torturu. No prvo što mi je rekla bilo je:-Jebalo te tvoje silovanje!- Potom je sjela na trosjed pored mene i zagrlila me naslonivši glavu na moje rame. Što sam joj mogla reći nego da mi je žao. Odmaknula je glavu i za divno čudo sad se smiješila. Nekao kiselo ali ipak se smiješila. Tada mi je ispričala kako je u onom kafiću ušla u wc i tamo su je zaskočila trojica muškaraca. Odvukli su je do prozora i podigli je te je doslovce dodali dvojici koja su se nalazili vani. Odnijeli su je do nekakvog auta i pritisnuli joj glavu prema dolje. Iz auta su je odnijeli u tu radionicu a ona se toliko uplašila da se od straha upišala. Svukli su je do gola i onda je uslijedilo jebanje. Njih četvorica izredali su se na njoj a najgore joj je bilo kada ju je jebao onaj neobrijani tip s velikim kurcem. Dobro sam znala na koga misli. Kada su je pustili, tj. odvezli je do taksi stajališta pustili su je tek kada im je obećala da je već sutradan doći u onaj isti kafić na piće. Obećala je da će doći mada joj to ne pada na pamet.

Nakon par dana na moj mail stigla je poruka od Tvrtka. Kada sam vidjela da je od njega stresla sam se mada njega nije bilo u blizini. Pozdravljao me i pitao jesam li konačno doživjela ono o čemu sam maštala i jesam li zadovoljna? Nadalje je pisalo kako čuva moje gaćice koje sam tog dana nosila na sebi. Molio me da mu odgovorim pa čak i da ga nazovem. Nije mi padalo na pamet. Kako je vrijeme odmicalo tako sam i ja sve manje razmišljala o onome što mi se dogodilo. No sve u svemu uistinu sam dobila ono što sam tražila. I na moje iznenađenje sad sam povremeno prisječajući se svega počela doživljavati uzbuđenje. To sam rekla Sonji na što mi je ona odgovorila da nisam normalna. Tvrtko mi je uporno slao mailove. Kako je znao moj broj mobitela slao mi je i sms-ove. Razmišljala sam da promijenim broj ali kako on nije bio neugodan i nije me zvao već mi je isključivo slao poruke nisam promijenila broj.

Možda ćete i vi kao i moja prijateljica Sonja misliti da nisam normalna no ja sam sve češće mislila na Tvrtka i naposlijetku popustila. Pristala sam se naći se s njim. Kada smo se sreli osjetila sam neko čudno uzbuđenje i to jednostavno ne mogu opisati. Nastavili smo se dopisivati pa i zvati mobitelom a potom sve češće nalaziti se na kavi ili piću. Nisam mogla vjerovati ali ja sam bila zaljubljena u svoga mučitelja. U čovjeka koji me oteo i silovao. Poslije sam negdje čitala da se takve stvari događaju. Žrtva se zaljubi u svog mučitelja i to se zove, ako se ne varam, stokholmski sindrom. Više se nismo samo sastajli i ispijali piće. Sve češće odlazili bi autom negdje na seks. Ništa nisam govorila Sonji jer ne znam kako bi reagirala kad bi znala da sam opet pristala otići na mjesto zločina, da se tako izrazim. Jednog poslijepodneva odlučili smo odigrati igru ali samo on i ja. Ja šećem pustim puteljkom i on se iznenada pojavi. Uhvati me s leđa i obori na tlo. Veže mi ruke i ugura u svoj auto naredivši mi da legnem na zadnje sjedalo. Doveze me do one iste radione gdje sam prošla što sam prošla. Ugura me unutra i brutalno me izjebe.

Pristajući na tu igru moram biti iskrena i priznati da sam se plašila da me Tvrtko ne izigra i opet dovede hrpu svojih prljavih prijatelja ali odlučila sam riskirati. No ovaj put bilo je sve u redu. Bili smo samo on i ja. Nakon nekih šest mjeseci Tvrtko mi je priznao da već dulje vrijeme ima djevojku s kojom je zaručen. Ona je zatrudnjela i odlučili su se vjenčati. To je ujedno značilo i kraj našeg viđanja. U međuvremenu i ja sam zatrudnjela i rodila sina. Sve je izgledalo super no moj muž Adrian nekako je saznao za neke od mojih avantura i došlo je do krize u braku. Rastali smo se i sad ja sa sinom živim kao podstanarka. Adrian je fer jer on je taj koji meni i sinu plaća stan a osim toga uredno plaća alimentaciju za sina mada je u jednom trenutku sumnjao da je sin njegov. Ne znam ni ja da li jest ili nije ali nadam se da jest. Drago mi je da se nije odlučio na utvrđivanje očinstva. Ja trenuttno radim kao konobarica u jednom lijepom i mirnom kafiću u jednom prigradskom naselju. Nemojte me samo pitati i kojem jer to vam neću reći. Posao konobarice sviđa mi se mada sebe nekada ne bi mogla zamisliti da radim taj posao. Smirila sam se i više ne živim onako burno kao prije. No ponekad se dogodi da se u kafiću pojavi neki zgodni muškarac. Ako primjeti da sam zavrtjela svojom slatkom guzom i odluči ostati do zatvaranja nije isključeno da mu neću popušiti kurac ili mu omogućiti da me pojebe u wc-u pa čak i na stolu. Ako slučajno naletite u taj kafić i prepoznate me molim vas budite diskretni. I sad ako vas baš zanima gdje to radim možda vam i otkrijem ali ako ostavite poruku i svoj mail. No moram vidjeti da li mi se sviđate. Nadam s eda me razumijete. Lijepi pozdrav!

BFYW