Vi ste ovdje

SRETNA HOTICA

lijepo druženje
Mi smo bračni životni par koji voli raznolikost i spontanost igre za odrasle. Preko 15 godina mogu reći, doživjeli smo puno toga i- dobro i loše i uzbudljivo!

Ja sam supruga srednjih godina, vrlo dobra izgleda i uglavnom upravljam našim  avanturama, od razgovora, do organiziranja druženja i sastanaka. Imam plavu kosu, 165  visine, u dobroj formi solidnih grudi. Mužić je baš tipični poslovni tip, kratke, prosjede kose i brade, visok 180 i debele 17cm muškosti s tijelom medvjedića. Zbog posla  jako puno putuje i može voditi razgovor za večerom  o svemu i izvan seksa.

 Budući da je većina nas zaglavila kod kuće, zbog COVID-a, odlučila sam podijeliti svoje jedino iskustvo od ožujka. Naš  prijatelj, iz vremena kad smo živjeli u drugom gradu, poslao je poruku da je sljedeći dan na poslovnom sastanku u gradu i da boravi u hotelu blizu aerodroma. Imajte na umu da prijatelja  nismo vidjeli 7 godina, pa je bilo prilično iznenađenje vidjeti poruku. Brzo sam pristala na mjesto za večeru, razgovarala  sam s mužem i uzajamno se složili  da je mfm igra na dnevnom redu ako se ukaže prilika.

 Večera je bila ugodna. Razgovor se vodio o društvenim događajima, njegovoj ženi i djeci, i naravno o našim prošlim seksualnim avanturama  prije našeg preseljenja a i ja sam se preselila, radi muževig posla. Nakon večere, prijatelj  se uz izgovor udaljio  u toalet, a mužić me pitao idemo li u njegovu sobu ili ne. Oduševljeno sam pristala igrati se s dečkima nekoliko sati. Prijatelj se vratio, a ja sam otišla u ženski toalet kako bi mužić mogao razgovarati o detaljima. Kad sam se vratila račun je bio podmiren i nas troje smo bili na putu prema sobi.

 Za večer sam odlučila odjenuti crnu suknju i bijelu košulju kratkih rukava s podvezicom i čarapama za koje sam smatrala da su izuzetno seksi. Moj grudnjak istaknuo je moje pune  sise kako bi dečke zainteresirala za vrijeme večere. Kad smo stigli u sobu,  bio je to dvosobni apartman koji je bio puno luksuzniji nego što smo navikli na spojevima.

 U sobi prijatelj i moj mužić naizmjence su me poljubili i ljubili. Nakon nekoliko minuta njihova izmjenjivanja osjetila sam kako mi je jedan od momaka otkopčao grudnjak, osjećajući ruke ispod majice i kako mi miluje dojke i bradavice. Počela sam tiho stenjati, zaboravljajući tko me ljubi, a tko dodiruje. Do tada su mi bradavice bile tvrde poput kamena.

 Znajući da je soba mračna, netko mi je polako podigao suknju i polako počeo povlačiti gaće i počeo masirati moju macu. Nakon preseljenja na kauč, lagano sam raširila noge kako bi dečki imali bolji pristup. Bila sam stvarno mokra i postajala napaljenija iz minute u minutu. U nekom trenutku dečki su se oslobodili odjeće. Prijatelj me počeo trljati kurcem po unutrašnjosti bedara. Mužić mi je potom skinuo suknju i gaćice. Osjetila sam uranjeni ejakulat na glavi prijateljevog kurca, dok su mi se sokovi slijevali po nogama.

 Mužić  mi je otkopčao košulju dok sam je skidala, grudnjak mi je razotkrio grudi. Prijatelj se polako kretao u položaj da uzme svaku dojku u usta. Oči su mi ostale zatvorene dok sam teško disala, tiho stenjući dok mi je valjao tvrde i vrlo osjetljive bradavice u ustima. Nakon nekog vremena spustila sam se na pod, ispružila ruku i počela milovati njegov kurac dok je bio okrenut prema meni. Nakon nekoliko minuta imala sam prijateljev kurac  u ustima dok sam istovremeno mazila mužićev.

 Nakon što sam nekoliko puta podudala Prijatelja, bio je blizu završetka, dok sam ga pušila, mijenjali smo položaje, ja na koljenima isisavam mužu, dok je prijatelj stavljao glavu svog kurca uz moj klitoris i počeo  kružiti glavom penisa oko  njega. Disanje mi je postalo mnogo brže sada kad sam počela prilaziti vrhuncu. Ovo mi je bio najdraži položaj i uvijek volim četiri ruke i dva kurca istodobno. Znala sam da ću uskoro svršavati i uživati u svom prvom orgazmu to veče. Nakon što sam svršila prvi put, sve inhibicije su nestale i molila sam prijatelja da me napuni svojom vrućom spermom. Glasno je zastenjao puštajući svoje punjenje u mene. Dalje sam dala znak svom mužiću da mi se pridruži psećem stilu dok sam opet intenzivno pušila prijateljev kurac. Spretno je promijenio položaj i pri prvom potisku kliznuo svih sedamnaest centimetara.
 Sljedećih 30 minuta su mi mutne, ali sjećam se kako se mužić čvrsto nabijao u mene dok me prstima prstaćio po izloženoj zadnjici. Prijatelj se lijepo oporavio i isporučio  mi drugi tovar niz grlo dok se igrao mojim bradavicama. Dobila sam tri svršavanja od frajera i svršila  sam i tri puta. Nakon kratkog odmora otuširali smo se i otišli u hotelski salon na piće. Ovoga puta razgovor je bio 100% seks , a nas troje planiramo sesiju broj dva.

Sretna hotica

BFYW