Vi ste ovdje

PUNIO MI JE ŽENU KOJU SAM OBOŽAVAO

Zabijao je otpozadi, vrištala je i zatim se skroz iscedio u nju

Anastasija i ja smo se upoznali i zaljubili jedno u drugo pre pet godina, sada smo u braku i imamo sina. Anastasija je zavrsila ekonomski fakultet, ima 25 godina, pametna je i šarmantna, ima zgodno zmijsko telo lepu okruglu guzu i veće sise, lepa je i ima dužu kovrdžavu kosu, voli da nosi odeću koja prijanja uz telo, bilo da su to suknjice, haljine ili farmerke. Anastasija voli da pokazuje svoje atribute kad se šetamo kroz grad i zbog toga se mnogi momci okreću za njom, a ne samo momci okreću se i oženjeni i zreliji muškarci, a i ne čudi me stvarno se utegne da provocira. Kada obuče neku usku majicicu preko onih svojih sisa one stoje kao lopte, tako da jednostavno mami poglede, a to njoj prija i ona ne krije to, kaže:

- Pa šta neka gledaju, neka se pale pa neka idu da ga drkaju.

Jednostavno ona je takva i to ne može da se promeni. Meni je lepo što imam zgodnu i lepu ženu, ali bude mi nekad neprijatno. Jednom smo se mimoišli sa četvoricom momaka u gradu i već na nekoliko metara ispred počeli su da bleje i sline u Anastasiju da, kad smo se mimoišli, počeli su da viču, ono već poznato...

- Uuhh, ahh, jebotee, jooj al bi je...

I upošte nisu obraćali pažnju što sam sa njom, zastao sam i okrenuo se da bi spasio čast, a oni su srećom prestali i nastavili svojim putem, što mi je i odgovaralo. Nisu to jedini problemi s kojima sam se susretao. Živeli smo kao postanari, ja sam završio za električara ali nisam mogao da nađem posao u struci, pa sam privremeno radio u jednoj prodavnici autodelova za malu platu. Anastasija takođe nije radila u struci, radila je u jednom tržnom centru, u parfimeriji, nije joj bilo teško ali mala plata. Uvek smo maštali da nađemo posao za koji smo se i školovali, tako da smo stalno kupovali razne oglasnike i pažljivo čitali, ali bezuspešno kad god smo se javili na neki oglas ili su već našli ili su rekli da će se javiti, pa se ne jave!

Dani su prolazili a mi smo radili i jebali se. Anastasija se baš zna jebati. Kad sam je prvi put izjebao poželeo sam samo nju jebem i nijednu drugu, čitav život. Tako je i danas, sve mi pruža. Anastasija je i perverzna, mnogo je pali, da ja legnem na leđa, a ona leđima da legne na moj stomak, da joj ga stavim u guzu i da laganim pokretima klizim u nju i napolje, a za to vreme ona trlja svoju pičkicu i oboje gledamo pornić, voli da joj svršavam po sisama.

Često voli da mi ga izdrka, ali kad to radi obavezno skine svoje gaćice i sa njima mi zapuši nos i usta tako da jedva dišem kroz gaćice, pritisnute njenim dlanom, a kad vidi da sam pri kraju, počne sa perverznim ali nežnim glasom da govori:

- Aahaa, taaakko, ajde sad da se leeepo isprskaš!

Tako da, sa tim glasićem u usima i mirisom njenih gaćica u nosu, jednostavno eksplodiram i dok špricam ona mi nežnim glasom govori:

- Uuuuuh, vidiš kako sam te sredila, iscedila sam te kao limun. Jel tako ljubavi, aa?

Na šta ja samo mogu potvrdno da klimam glavom. I ona je uživala u seksu sa mnom, ona voli da joj ližem, tako da nekada svrši više puta zaredom od mog jezika, jednom čak sedam puta. Seksualni život nam je bio super, ali financijska situacija očajna. I onda jedan dan… Anastasija je došla kući sa posla i rekla da je zvala jednu firmu u vezi posla, bila je radosna kao da je znala da je već dobila posao.

- Znas bila sam… zvala sam... rečeno mi je.

- Ma čekaj malo, polako. Zvali smo stotinu puta pa ništa. Prvo odakle ti broj te firme?

- Evo ovako - počela je Anastasija.- Moja drugarica Simeuna, znaš ona iz srednje škole?

- Da, da, da - progovorih.

- E pa njen brat ima prijatelja koji radi u toj firmi gde traže sekretaricu. Simeuna i ja smo se slučajno danas srele i kad sam joj rekla da tražim posao odmah je zvala brata i dobila sam broj, pa sam zvala odmah…

- Da i...

- I pričala sam sa, rekla šta sam završila i njima to odgovara. Tražili su da dođem na razgovor.

- Pa kad? - upitao sam.

- Sutra ujutro u 9, ali ti radiš sutra prvu.

- Ma sredila sam odmah i to - odgovori ushićeno Anastasija.

Sutradan je Anastasija u 6 bila već na nogama. Tuširanje, šminkanje, lickanje, mirisanje, nameštanje frizure i oblačenje joj je uzelo dva sata. Kada je pre polaska ušla u kuhinju bila je sređena i utegnuta. Crne najlon čarape, cipele sa visokom štiklom, crna haljina desetak cantimetara iznad kolena, pripijena naravno uz telo, gore je imala neki ženski sako ili kako se to već zove! A oko vrata neka ogrlica sa belim kuglicama koja se uklapala sa minđušama, tačnije na ušima je imala po jednu belu kuglicu, onako našminkana sa svojom crnom kovrdžavom kosom izgledala je kao boginja.

- Iii šta kažeš, kako izgledam?

- Uff da dolaziš kod mene, sigurno bi dobila posao.

- Ha ha ha - nasmejala se.- Moram da ostavim dobar utisak.

Osetio sam neka strujanja kroz jaja i kurac, ustao i uhvatio je oko struka pa za onu njenu okruglu i utegnutu guzu, digao mi se.

- Hoću da te jebem sad, odmah - rekao sam požudno.

- Ma beži bre ludače, moram odmah da krenem, da ne zakasnim.

Izvukla se i dok je odlazila, gledao sam je kroz prozor kako dupetom meša i morao sam da ga izdrkam! Oko deset sati mi je zazvonio mobilni.

- Alo Anastasija, kako je bilo?

- Ljubavi dobila sam posao.

- Pališ me ili ti to ozbiljno - rekoh.

- Dobila sam posao i počinjem da radim u ponedeljak. Ispričaću ti sve kod kuće, ćao.

Kod kuće mi je ispričala da je to firma koja se bavi proizvodnjom delova za kompijutere, njen posao je da između ostalog prima pozive iz inostranstva, a za dobijanje posla joj je bilo presudno što je tečno pričala engleski jezik. Za gazdu firme je rekla sve najbolje, obrazovan 40-godišnjak, fin kulturan i tako dalje.

Anastasija je počela da radi. Prva nedelja je bila teška, druga laksa. I tako sve do tri meseca kada se potpuno uklopila, tako da je na posao odlazila opušteno, bez stresa. Plata joj je sa 500 evra mesečno, otišla na 650 što je sa ovih mojih 200 bila već suma s kojom smo se lepo pokrivali. Jedan dan Anastasija je došla sa posla i rekla da će da ide sa direktorom na poslovni put u Austriju na 5 dana.

- Molim - rekao sam.- Ma kakav poslovni put.

Bunio sam se a ona me pitala:

- Da li sam ja to ljubomoran?

Video sam da je ne mogu odgovoriti od puta, a ona me je ubeđivala kako nemam razloga za brigu i da će dobiti bonus ekstra za ovo putovanje. Taj bonus je iznosio 1.000 evra što mi je svakako odgovaralo. Pristao sam, ali uz napominjanje da je ona udata i da pazi šta radi. Ponovo sam dobio uveravanja da je sve u redu, a ta uveravanja su se završila sa takvim seksom da se sve izgladilo.

Sa putovanja je došla vesela, nasmejana, sa belom kovertom u ruci i markiranim parfemom u torbici. Bila je puna utisaka o Beču, o putovanju, o poslu koji se uglavnom odnosio na prevođenje srpskog na engleski, pošto njen šef nije pričao engleski baš tečno. Skuvao sam kafu, a ona je otvorila kovertu u kojoj je bili 1.000 evra, dobio sam parfem i na kraju seks. Nisu prošle ni tri nedelje išla je ponovo na poslovni put sa šefom, pa opet i opet. Sada sam u kući sve manje imao ženu a sve više sam imao para. U međuvremenu sam izgubio posao pa sam vreme provodio kući. Šef je provodio vreme sa mojom ženom, a ja brojeći “njegove” pare koje je moja zena zaradila.

Vreme je prolazilo, a moja žena je bila i u Singapuru (10 dana, koveta od 3.000evra), Nemačkoj, Turskoj, Sloveniji, Austriji, Kini, Norveškoj i Estoniji. Obišla je ceo svet, a ja sam sedeo u iznajmljenom stanu. Jednom se vratila sa posla i pitala koliko imamo para.

- 11.000 evra - odgovorio sam.

- Znaš, pričala sam sa šefom, on se čudi što smo u iznajmljenom stanu, želi da pomogne.

- Kako? - pitao sam.

- Jedan njegov prijatelj je investitor i napravio je jednu zgradu sa stanovima, mogli bi da preko moga šefa da dobijemo jeftinije. Stan od 50 kvadrata za 40.000 evra.

- To je baš jeftino, ali odakle nam te pare?

- Šef je rekao da uzmem na kredit, a nešto keša da damo a nešto bi firma dala…

Kupili smo stan i preselili se u njega. Ishod je bio da smo mi dali 10.000 evra učešća, 10.000 evra pozajmili od firme, a 20.000 evra na kredit. Anastasija je i dalje putovala i donosila pare, tako da smo i onih 10.000 vratili firmi i nastavili da plaćamo kredit banci. Bilo je sve super, sem što nisam imao ženu često kod kuće.

- Hoću da upoznam tvog šefa - rekao sam jednog dana.

- Može, baš je i on rekao da bi mogla da vas upoznam, sudeći da smo toliko zajedno.

Sastanak je ugovoren u jednom restoranu, posle radnog vremena. Da, bio je baš onakav kakvog ga je Anastasija opisala. Prvo na koga me je podsetio, bio je glumac Džordž Kluni ista frizura, iste oči i stas, prosed, kulturan, smiren, na sve ima odgovor!

- Gde radiš? - upitao me je.

- Izgubio sam posao.

Anastasijin šef mi je preko nje poručio da ima posao vozača kamiona u jednoj firmi ako želim (u restoranu sam mu rekao da imam položeno za C i E kategoriju). Nije mi mogao naći posao električara ali sam pristao na ovaj posao jer mi je bilo dosadno kući, a i plata je bila 700 evra. Sada sam i je putovao po Evropi i još manje sam se viđao sa Anastasijom! I onda se desilo ono!

Dobio sam turu sa kamionom za nemački grad Siegen, ali na autoputu između Novog Sada i Subotice kamion se pokvario, robu su pretovarili u drugi kamion, moj kamion su odvezli u radionicu, a ja sam se vratio kući. Došao sam pred zgradu oko 23 satii video automobil od Anastasijinog šefa. Popeo sam se gore i polako otključao ulazna vrata stana i odmah sam čuo stenjanje koje je dopiralo iz moje spavaće sobe.

Jedva sam se zadržao na nogama, prišunjao sam se spavaćoj, vrata su bila širom otvorena. Anastasija je bila na sve četiri na našem bračnom krevetu a njen šef ju je nabijao s guza sa svojom kurčinom. Stajao sam na vratima i gledao kako moju picu razvaljuje drugi. Hhm nisu bele koverte stizale samo zbog prevodilačkih sposobnosti moje supruge pomislih. Levom rukom ju je uhvatio za kosu i nategao prema sebi a desnom je bičuje po guzici i dok je nabija na kurac, govori joj:

- Ajde kurvice mala, primi ga celog, jel hoćeš?

- Mmmm... da, da gurni mi ga celog - progovara moja ženica.

Šta da radim, sve mi je do tada dobro išlo, volim svoju ženu, ipak je ona mnogo toga učinila za nas finansijski život, ona nas je izvukla. Misli su mi letele kroz glavu, a onda ”ma kurva jedna, ubiću ih oboje”. Pa opet, volim tu malu kurvicu, VOLIM JE. Stenjali su i šef je počeo sve glasnije da stenje, približavao se svršavanju, ostao sam još malo i čujem:

- Pazi, izvadi na vreme, plodni su mi dani - stenjala je Anastasija.- Ne smem da zatrudnim.

Ali ovaj se nije toliko sekirao, čak što više to ga je mislim još više napalilo i umesto da ga izvadi počeo je da filuje sa spermom moju ženu, moju ljubav, koju sam toliko dugo čuvao i pazio da nezatrudni, čekajući povoljan trenutak za to.

Kada je osetila da je on puni, video sam da je htela da izbegne i da se otrgne, ali je stari lisac, dobro obuhvatio, nabio do kraja i sačekao da se skroz iscedi u nju.

- Šta to radiš? - pitala ga je.

- Želim da ti napravim dete, jer te volim Anastasija, VOLIM TE!

Više nisam mogao da slušam, izvukao sam se lagano iz stana, sišao dole da probam da razmislim šta sada da radim. Ovaj će je sigurno napumpati i ona će me ostaviti i otići sa njim. Prolazile su mi misli kroz glavu, šta da radim, šta da radim? Posle pola sata sam nazvao Anastasiju i rekao da ću doći kući za desetak minuta, zbog kvara na kamionu. Kako li je samo panično zvučala.

- Da, da, otkud? Kako? Dobro, dobro eeevo ja sam, tu sam kući, čekam te! Ćao vidimo se!

Šef je strčao dole za dva minuta i već je bio u autu, upalio ga je i otišao. Stajao sam iza kioska i kad je otišao popeo sam se gore. Anastasija je već ušla u kupatilo ali nije stigla ni da uđe pod tuš.

- Ćao ljubavi - rekao sam.

- Ćao ljubavi - prišla mi je oznojena i mirisala je na seks.

- Što si toliko mokra? - pitao sam.

- Probudio si me kad si zvao, spavala sam i imala neku noćnu moru, da sam se sva preznojala. Izvini sedi sad ću ja da se istuširam pa ću ti skuvati kafu, da mi pričaš šta je bilo.

Volim Anastasiju, bez obzira šta sam video, na kraju kraja nešto sam i predosetio od prvog dana kad je dobila posao, kad malo bolje razmislim znao sam da je šef jebe ali nisam imao hrabrosti da joj kažem bojeći se da me ne ostavi. I dan danas se bojim da me ne ostavi. Bojao sam se da i započnem tu temu. Anastasija se istuširala, skuvala kafu, sela mi u krilo, nežno me poljubila i nešto je kroz mene prostrujalo da sam joj samo izustio:

- Volim te Anastasija, volim te najviše na svetu!

- I ja tebe volim ljubavi - odgovorila je.

Imali smo opet jako dobar seks i taman pred svršavanje kada sam hteo da ga izvadim ona me uhvati za guzu i stisne ma prema pičkici a istovremeno me obuhvati nogama tako i da sam se hteo da se otmem ne bih mogao. Eksplodirao sam u nju i svršio kao nikada do tada.

- Otkuda da si me zadržala da svršim u tebe? - pitao sam.

- Pa plodni su mi dani, želim da zatrudnim i da ti rodim sina!

Sav sam se raznežio, ali me je brinulo što je pre mene i šef svršio u nju. Ma možda ona neće ni da zatrudni, pomislih, nije to baš tako lako! Nije prošlo ni mesec od toga, Anastasijina firma je propala, finansijska inspekcija je utvrdila da je firma izbegla da plati porez plus još razne malverzacije, sud je do daljnjeg zatvorio firmu, sva imovina je privremeno zaplenjena i Anastasija je sada kući bez posla. Ja radim. Posle tri meseca Anastasija ima da mi saopšti vest, pokušava ali zamuckuje i vidi se da nešto krije. Počela je napokon:

- Znaš ljubavi, moram nešto da ti kažem i priznam.

- Šta to ljubavi?

- Pre svega moraš da znaš da te mnogo i od srca volim. Ali ovo što sam ti uradila, ne ide mi na čast.

- Šta je bilo ljubavi, reci?

- Mi moramo da se rastanemo!

- Ma šta to pričaš, ljubavi sad kažeš volim te a sad se rastajemo, ne razumem!

U glavi mi je prolazilo ”ode ona od mene sa šefom”. Sigurno hoće da mi prizna da me je prevarila sa šefom i zato mora da se rastanemo.

- Reci ljubavi, šta si to uradila!

- Napravila sam veliku grešku, priznaću ti sve, a ti odluči šta ćeš! Prevarila sam te ljubavi moja - nastavila je.- Prevarila sam te sa šefom.

Ćutao sam i slušao.

- I ne samo da sam imala seksualni odnos sa njim nego smo, kako da kazžm bili i u ljubavnoj vezi, nije to bio samo seks. Na svim ovim putovanjima gde god da sam bila držali smo se za ruke, on me je svuda predstavljao kao svoju ženu, a on je ustvari oženjen i ima dvoje dece. Nagovarao me je dosta puta da te ostavim i da se on rastavi pa da se venčamo nas dvoje. On ti je našao posao samo da bi me mogao tucati češće, kad god si ti na putu i što je najgore ja sam uživala u takvoj vezi.

- Radila sam ti mnogo ružnih stvari, sećaš se kad si došao onaj dan sa puta iz Slovenije, ušao si na vrata i poželeo da me tucaš, sagnuo si se i počeo da me ližeš a ja ti nisam dala da je ližeš, ali si je ipak lizao, sećaš se?

- Da sećam se.

- Sećaš se da si me pitao zašto mi je pica bila nekakvog čudnog okusa, a ne kao obično.

- Da sećam se pa šta?

- Teško mi je da ti kažem, ali odlučila sam da ti sve prizam.

- Pica mi je bila drugačijeg okusa, zato što me šef napunio sa spermom pola sata pre nego što si lizao, eto zato! Bila sam je oprala ali sam se još uvek cedila, zbog toga sam ti branila da je ližeš.

- Jel to sve i šta sad, posle svega sad me ostavljaš, je li?

- Ja sam mislila da ces me posle ovoga ti ostaviti?

- Ljubavi ja te volim i nikada te necu ostaviti,ali ovo stvarno nije bilo u redu prema meni.

- Nije,a nije to ni sve,ona ce!

- Pa šta još ima?

- Ljubavi teško mi je da ti kažem, ali moram! Trudna sam!

- Trudna! Pa šta je tu loše? - pitao sam.

- Trudna sam treći mesec i ne želim da abortiram, to je problem.

- Ali ja ne želim da ti abortiraš, pa jel nisi rekla da želiš da mi rodiš sina?

- Ljubavi, bila sam kod doktora i izračunao mi je da sam zatrudnila 15. marta a ti si tada bio tri nedelje na putu, i nemoguće je da sam zatrudnela sa tobom!

- Ljubavi zatrudnela sam sa šefom i zbog moralnih razloga moram da se razvedem od tebe, mada te neizmerno volim i sve mi to pada teško. Šef ne zna da sam trudna i neću da mu ni kažem, jer kako su došli problemi sa firmom on se odselio iz grada sa familijiom i ne želi ni da čuje za mene. Ljubavi kajem se zbog svega, sve me je pritiskalo i morala sam da ti sve ispričam, izvini!

Ćutali smo jedno vreme oboje, a onda sam prelomio u sebi i rekao.

- Ljubavi dođi i sedni mi u krilo i poljubi me onako kako ti znaš nežno.

Nije mogla da veruje šta je čula, ustala se i sa novom nadom sela mi u krilo. Pomazio sam je po stomaku i pitao:

- Ko još zna za ovu bebicu sem mene?

- Niko ljubavi samo, ti ja i ginekolog!!

- A ko zna da ovo nije moje dete?

- Samo nas dvoje - odgovorila je Anastasija.

- Pa nek onda to i bude naše dete, ne želim da te izgubim ljubavi, volim te bez obzira na sve!

Zaplakala je od sreće.

- Iiii jaaa tebe voolim ljubavi moja i ja tebe voolim. Ti si ljubavi najbolje stvorenje na ovom svetu. Ovako nešto se nikada više neće ponoviti, obećavam ti!

Pao je opet dobar seks i sve je opet krenulo po starom, kao nekad, ja i dalje radim dobili smo sina (svi kažu da liči na mene) a Anastasija mi je obećala još jednu bebicu, ali ovaj put sa mojom spermom! Dok se to ne desi mi ćemo da živimo kao i svaka druga srećna porodica!