Vi ste ovdje

Gledao je kako mu velika crna batina rastura ženu

Hvala Bogu da sam uzela pilulice, pa mogu da se jebem kao žena

Nekoliko meseci na insistiranje moje supruge, družimo se više nego obino. Počela je da govori kako je nigde ne izvodim i kako uvek mora da ostane u kući. Tako, počeli smo da izlazimo, naravno onda upoznaješ nove ljude, pa smo tako upoznali i Ljubicu, sa kojom je moja žena postala nerazdvojna. Stalno kafenisanje i torokanje izazvalo je kod mene pojavu da čim dođe Ljubica, nađem zgodan izgovor da zbrišem iz stana. Tako, vremenom jednostavno sam ženu prepustio njenoj novoj prijateljici. Jednom sam imao nešto da majstorišem po stanu i nisam uspeo da izbegnem Ljubicu. Davao sam sve od sebe da ne bljujem kada iz sobe čujem kako se Ljubica hvali svojim ranijim seksualnim poduhvatima.

Ona je inače razvedena. Kada žensko govori o seksu to kao da slušate kada se pare vanzemaljci, to sa mozgom veze nema. Ogadi ti seks. Tako Ljubica spomenu kako je našla novog ljubavnika - crnca. Naravno mi muškarci kažemo jebača, ali žene to kaže dečko. Bljak. Nakon izvesnog vremena, moja žena je najavila da će Ljubica dovesti Džonija da ga upoznamo. Mene podseti na mog psa kojeg sam imao kada sam bio mali. Interesantno kako kerovima nadevamo američka imena.

I tako u nedelju poslepodne Ljubica nam predsatvi Džonija. Na prvi pogled fin dečko, sav srećan što je izvučen iz nekog američkog geta da ga ne skokaju do dvadesete godine gangsteri, pa mu igranje košarke za naš trećerazredni klub spasilo glavu. I tako nakon nekoliko uzajamnih poseta, upoznali smo se i prihvatili tu novost. Naravno sve bi lepo prošlo da Ljubica nije počela da se hvali seksualnim životom sa Džonijem. Kako ga je ona opisivala ima močugu od tri kilometra i radi na baterije. Posle kratkog vremena moja žena poče sve više da se druži sa Ljubicom. Mene je nekako poče da jede crv sumnje. Jedno veče, kasno sam se vratio sa posla.

Uključim TV i tamo neka scena seksa kako neverna žena vara svog muža sa crncem, slatko se nasmejem, ali mi nekako ostao kiseo ukus u ustima. Ma poraste onaj crv sumnje, u Anakondu. Narednih dana obraćao sam pažnju na to kada moja Nena (tako mi se zove žena) ide kod Ljubice. Primetio sam da sve češće odlazi, najčešće kada sam ja van kuće, ili baš kada sam kući a zauzet poslom. Sve je više odlazila kod nje, a ona sve ređe kod nas, i Nena je sve ređe pričala o Ljubici.

Paranoja je iz raja izašla! Jeo sam paranoju za doručak koliko sam postao sumnjičav. Inače zašto i ne bih. Žena mi ima 35 godina, rasna je crnka, 182 visoka, 48 kilograma. Ima lepe krupne sise, ali vitka i ravan stomak, sa tek malčice sala, onako baš lep, a guzu veliku da kada obuče farmerke digne celu Karaburmu u stav mirno. Počela je više da se šminka i jednom je uhvatim sasvim slučajno kako oblači crne najlonke ispod farmerki, i preko njih štilkice. Moja najbolja drugarica Paranoja opet mi se javi - Ej, budalo, šta će joj te čarape ispod farmerki?Šta će joj štiklice kod prijateljice?

Mogao sam da napišem knjigu o paranoji. Vratila se na vreme kući, ali kenjkava i ćutljiva. Na brzinu se istuširala i legla. Odlučio sam to veče da je pratim. Neki čudan osećaj uzbuđenja i nervoze javio mi se u donjem stomaku. Nepoznat osećaj. Te nedelje izmislio sam priču da me direktor šalje u utorak i sredu u Bečej u filijalu da nešto sredim i vraćam se u četvrtak. Nena je to prihvatila uz neko neubedljivo neraspoloženje. Mogao sam ladno da kažem da idem u lov na bizone i da se vraćam s proleća. Naravno, odseo sam u hotelu. Iznajmio sam kola i parkirao ih blizu naše kuce. Nena je prepodne izašla, sela u njena kola i odvezla se. Pustio sam da ode. Onda sam se dovezao ispred Ljubične kuće na Konjarniku (mesto gde obitavaju konji u Beogradu). Nenin auto parkiran ispred.

Odem ulicu dalje i vratim se pešaka. Skočim preko ograde, a glupavi pas me veselo dočeka. Nije zalajao jer me već poznaje. Priđem polako prozoru dnevne sobe. Ljubica, onako smeđokosa sedi u negližeu, kako ima običaj u zadnje vreme da se slobodnije ponaša. Takođe pored nje moja žena u farmerkama i šiklicama. Ništa neobično, piju piće.

Onda mi pažnju privuče da ima tri čaše. Dobro i Ljubičin jebač, pardon dečko je tu, ništa neobično, nadam se. Pojavi se tada on. Nista ne čujem, a vidim kao na dlanu. On je gotovo go, samo ima peškir oko struka. Očekujem reakciju moje Nene. On seda među njih dve na kauč. Sada mi je ona anakonda sumnje upravo progutala dupe. Ljubica lako zagrli Džonija i poljubi ga. Nadam se da će Nena da ustane i odem. Ona sedi. Onda grom iz ne baš vedrog neba! Okreće svoju obrijanu sjajnu crnu glavu ka Neni i ona mu daje neverovatno dug poljubac! Takvo nešto erotski nisam davno video. Nisam reagovao. Skamenio sam se, i imao neki kamen u stomaku. Težak pritiskao me je i činio da mi se ukruti kurac.

Džonijeve ruke našle su se na zamašnoj zadnjici moje žene. Krstario je njenim dupetom, i dugu ruku zavukao ispod košulje na njen stomak, koji sa toliko puta ljubio uveče. Došao je do njenih velikih sisa i uhvatio jednu ispod košulje. Tada Ljubica otvori onaj peškir sa kojim je bio obmotan i pojavi se mašina za jebanje od 30 santimetara. Kao u mojim noćnim morama! Ona spusti glavu i poče da mu puši. On stoka umesto nju da pojebe, ona mu puši a on omekšava krajnike mojoj ženi! Već joj je raskopčao košulju i izvadio obe sise.

Bele kao mleko, teške i krupne. Neverovatno je lep pogleda na ženu obnaženih grudi koja je u farmerkama! Majmun joj mazi bradavice. Sada je okreće i ja se sagnem da me ne ugledaju. Sačekam par trenutaka i pogledam. Nenina glava zabačena na naslon kauča, njegov kurac u Ljubičinim ustima, desna ruka njegova na Neninoj sisi, a usta na bradavici druge sise.

On je grub kao tele kada sisa kravu, pritiska joj belu dojku crnom glavom i kida, kao da stvarno sisa. Nena zabacuje glavu levo-desno i odjednom, on sa druge sise spusta ruku u zakopčane farmerke preko njene pičke. Tu Nena poludi, i poskoči, ali je on zadrža. Ona ga zagrli rukama. Ljubica poskoči i ostavi njegov crni sulundar. Sada je bio čini se još veći posle obrade Ljubičinim usnama. Ljubica priđe Neni i zakloni mi pogled. Klekla je ispred nje i rukama obuhvatila za struk. Raskopčava joj pantalone.

Farmerke joj se nađoše oko članaka. Ljubica sede na pod i otkri mi čitav prizor: Džoni je stavljao tri prsta u Neninu pičku sa friziranim crnim dlačicama, Nenine noge bile su u crnim čarapama do ispod dupeta, znam ih jer sam joj ih ja kupio i baš birao da imaju široku čipku pri vrhu. Ljubica joj skide na silu farmerke jer je Nena raširila noge maksimalno da bolje primi crnjine prste u pičku. Učinilo mi se da čujem šljapkanje njegovih grubih pokreta prstima u ribi moje žene. Ponovo ju je ljubio. Ona mu uzvraćala, grleći da kao što grli mene.

Video sam njene štiklice koje je kupila ze rođendan da se časti, ali sada joj služe kao jeb rekvizit za varanje. Oni rastaviše usne, sa Neninim osmehom na crvenom licu. Spustio je šaku na njen stomak i drugom i dalje sada blago prstima jebao moju ženu. Nešto su pričali. Nena ustade. Izgledala je perfektno sa boka. Duga crna kosa, sise petica okrugle koje se blado spuštaju, tanak struk i velika guza koja mami da joj stavite u zadnji ulaz, noge da se mrtvom diže, spakovane u crne nejlonke i štiklice koje je čine još višljom. Džoni ustade i zagrliše se. Sada je imao ruke na njenoj beloj guzi.

Mesio ju je. Crne šake na mlečnoj beloj guzi koju sam obožavao.Okrenuli su se i uputili k spavaćoj sobi. Ljubica je ostala sama, spremala je sobu. Znači voli da se na miru kreše sa njim. Optrčao sam kuću. Zatvoren prozor od spavaće sobe, roletne spuštene. Jebi ga! Ako te žena vara bar bi trebao da imaš pravo da to gledaš! Nije fer. Otvara se prozor, ja se sagnem. Ostaju roletne, ali malo odškrinute da vazduh ulazi unutra.

- Kako si mi prijao u pički - čujem Nenu kako priča na engleskom.

- Uvek ti je vlažna i uska - odgovara ovaj.

Ne vidim ništa. Čujem kako se nešto teško spušta na krevet. Sedaju, mislim se. Čujem mljackanje, nežno i dugo. Ljube se. Nena mumla kao zaljubljana. Traje to. Zamišljam da bi trebao da joj mazi sise sada. Ne smem da provirim kroz razmaknute roletne, mogli bi da me vide. Opet krevet škripi. Sada opet čujem mljackanje. Ali on poče da stenje.

- Oooooohhh bejbi - ne treba vam prevod, pušila mu je.

Krivo mi je što nisam video kada je počinjala. Sada sigurno mogu da vidim, ona uvek žmuri kada puši, a on je sigurno zabacio glavu i žmuri i uživa. Polako se pridignem i vidim zavesu. Jebi ga! Dune vetrić i ona se blago pomeri i vidim Nenine noge kako kleči pred krevetim, vidim butine, i njegova kolena, ali to je sve što vidim. Gledam i nadam se da ću više videti. On mumla i stenje, ona mljacka. Čujem zvuk kao da će da povrati. Jebote, ona ga je progutala! Stavila ga je sebi u grlo, čujem kako grca i čujem kako joj grlo prima 30 santimetara crnog pitona.

- Ahhhhh yes, swallow it alll! Yeaaaaah! - viče, oduševljen njenim grlenim sposobnostima.

Čujem kako ona hvata vazduh.

- Je li ti se svidelo? - pita ga smejući se.

- Naravno, najbolja si gutačica! - odgovara on.

Oboje se smeju.

- Hodi i daj mi malo te pičke - kaže on.

Vidim kako ona staje na noge i penje se na krevet. Pogledam kroz zavesu. Napolju se dovoljno smračilo i malo se vidi unutra. Vidim nju kako joj klate sise dok ga opkoračava. Jebo te ne može da kleči nad njegovim kurcem koliki je, već se oslanja na desno koleno a levu nogu savija da štiklicama stoji na krevetu. Nešto petljaju, verovatno namešta kurac na pičku. Odjednom vidim da ona treska dupetom na njega.

- Jaaaaaooooo! - vrisnula je.

Znači nije očekivala, mora da ju je on navukao odjednom!

- Jaooo boli me cela pička, što me nisi lagano navukao?

On se smejulji, pa ona iako je boli počinje da se smejulji i ljubi ga. Podiže se i spušta ponovo na njega.

- Boli, ali ako se jebem odmah, bol prođe - rekla je isprekidano.

Šljapkaju njenu zamašni guzovi kada se nabode do kraja na crnu gorilu. Vidim kako joj skaču sise gore dole. On ih hvata rukama i steže.

- Jaoo... Boliii... Pokidaćeš mi sise!

- Ćuti kurvo i jebi se - kaže on sa užitkom jebanja u glasu.

Ona skače i dalje. Tada vetar dunu i otvori se zavese. Najjebaljiviji prizor u mom životu - Moja žena skače na crnom kurcu, vidim je sa strane, njena glava zabačena unazad, sise u Džonijevim rukama i on zabacio glavu i stenje. Ona toliko skače da je neumorna. Zavesa pokriva moj pogled. On je pušta da ga jaše, a posle je zaustavlja.

- Odmori se bejbi! Uhhhh... Uhhhhhh... Kako je dobro, samo da svršim! - šapuće ona i odjednom seda do kraja.

Mora kurac da joj je pomerio ne matericu nego želudac!

- Mmmmmmmmm... - mumla.

Svršava sto posto.

- Kako mi picom žvaćeš kurac! - kaže joj, vidim da joj mazi sise i ruke dok ona svršava.

Onda kada se malo primirila, okreće je na stomak i leže preko nje. Jasno vidim njeno telo i sise prilepljene i zgnječene krevetom i njegovo crno oznojano telo preko njenog belog. Nije ga ni izvadio. Zakucava se jednom, pa još jednom, pa još jednom. Po glasu blizu je svršavanja. Ponovo se sagnem da me ne vide. Samo se čuje kako ona viče:

- Jebi me, tooo... Tako, životinjski!

On mumla, jebe i ne priča. Onda čujem njega.

- Ahhhhhhhh! Evo ti sperme u materici!

Jebote on nije nosio kondom! Sada razmišljam kako njegov komad mesišti crn i služav od njenih sokova, duboko zabijem u matericu moje žene bljuje u jajovod svoju spermu! Smirili su se.

- Sada si napunjena mojim semenom, kako ti se sviđa osećaj?

- Mmmmmm... Božanstven je - sanjivim glasom žene koja se budi ujutro sa smeškom na licu odgovara moja žena.- Dođi da te poljubim.

Opet se ljube.

- Hvala Bogu da sam uzela pilulice, pa mogu da se jebem kao žena - kaže Nena.

Tu ustajem i prelazim zid. Oblaci su prekrili nebo iako je još dan, podne a sunce se smračilo. Seo sam u kola i čekam da vidim kada će izaći Nena. Nema je. Sat, sat i po. Palim kola i vraćam se u hotel. Na ulazu ugledam lepu kurvu. Uporedio sam je sa mojom ženom, ova bar naplaćuje. Prilazim joj i pozivam u moju sobu. Ona sa nevinim smeškom prihvata i odlazimo...