Vi ste ovdje

JA SAM PRIPREMAO ŽENU

Ogromni buzdovan je prislonio na mačkicu i zabijao polako, pa sve do kraja

me mi je Vlado i imam 34 godine. Živim sa suprugom koja se zove Vesna i ima 25 godina. Za sada nemamo dece. Upoznali smo se pre pet godina a zadnje tri godine smo u braku. Seks nam je od početka veze bio savršen, oboje volimo uvek nešto novo da probamo, gledali smo često porniće i dok gledamo, umesto da se tucamo nas je uzbuđivalo da drkamo. Jednostavno gledamo pornić, ležimo jedno pored drugoga, Vesna drka svoju pičkicu, a ja moj kurac. Kada oboje svršimo, poljubimo se za laku noć i to je sve. 

Pošto nas je ovakav vid “seksa” oboje zadovoljavao, bilo mi je lepo ali me je strašno zanimalo o čemu konkretno Vesna misli kada drka. Izbegavala je jedno vreme da mi kaže, ali posle mi je jednom, za vreme drkanja dok je bila ekstra napaljena odgovorila. Gledali smo neku scenu gde je mišićavi momak s guza jebao neku dobru pičkicu, primetio sam da je Vesna jako napaljena i pitao sam je nežno:

- Ljubavi, da li bi volela da te ovaj frajer ovako potuca.

- Da ljubavi! Daaah daaahhh - odgovarala je potvrdno i počela da se grči od uzbuđenja, svršavala je praćena neverovatnim trzajima kao nikada do tada.

Svaki sledeći put kada bi gledali pornić i drkali, ja bi joj šaptao kako bi bilo dobro, da te ovaj podere, te ovome da popušiš, te ovaj da te nafiluje spermom. Ona je uživala, našao sam joj zicu strasti, govorio sam joj upravo ono što je i želela da čuje. Pa, ne mogu reći da je samo ona uživala i mene je jako palilo to da mi žena prizna da bi volela da je drugi kreše, da mu puši i proguta spermu, da je rasturi od kurca.

Vremenom smo oboje shvatili, da ne želimo više da maštamo, nego da nađemo nekoga ko bi potucao Vesnu. Oboje smo to silno želeli ali Vesna nije bila bila dovoljo hrabra da to učini jer se bojala da ću posle da je ostavim iz ljubomore. Dugo sam je ubeđivao, da je volim i da je neću ostaviti i da to što želimo, treba i da uradimo. Napokon pristala je, ali uz određene uslove. Želela je da tokom seksa ja budem uz nju, da joj se zakunem da ću je i posle voleti isto ili još više nego sada, i treće tražila je da pre tog seksa sa nepoznatim muškarcem, ja ne smem da drkam sedam dana pre i sedam dana posle tog njihovog odnosa.

- Dobro, u redu je sve, ali zašto da ga ne drkam 14 dana? - pitao sam.

- E pa Vlado, primetila sam kod tebe da kad ga izdrkaš, ne navaljuješ toliko da me drugi tuca, navaljuješ samo kad si napaljen, a tako napaljen ćeš bolje podnositi kad me drugi uzme, a i posle seksa sedam dana bez drkanja će ti pomoći da lakše podneseš eventualnu ljubomoru.

- Hm, pričaš ko da imaš iskustva od ranije Vesna, ali u redu, pristajem.

- Ha ha - nasmejala se Vesna.- Ne, nemam ja iskustva, ali kad si predložio “to” dugo sam razmišljala o tome i smatram da je tako dobro za oboje.

Užasno me je palilo što mi se supruga rešila potucati sa drugim i jedva sam čekao da je neko naguzi, ta pomisao iz kurca mi je izvlačila sluzavu prozirnu leplijvu tekućinu koja mi se razmazivala o gaće. Otišao sam na internet stranicu, kliknuo na oglase, pa na lične oglase i na kraju “parovi”. Tu sam posle detaljne analize našao jednog Beograđanina, koji se predstavio kao obrazovan, kulturan, visok i sportskog izgleda. Tražio je par gde bi on imao odnose sa njom a muž (odnosno ja) bi samo gledao ili slušao iz druge prostorije. Svideo mi se oglas, pokazao sam ženi i pitao:

- Da li ti se sviđa opis, šta misliš da mu pošaljem mejl i da tražimo sliku?

Pogledala me je nekako ozbiljno i zabrinuto pitala:

- Vlado, jesi li siguran da to stvarno želiš?

- Da ljubavi da želim, žarko želim da te ovaj tip naguzi.

- Dobro - kaže Vesna.- Ali nemoj posle da na mene svališ krivicu ako ne budeš to mogao da podneseš.

- Neću ljubavi, kunem ti se, uvek ću te voleti samo me usreći, dozvoli mi da gledam kako te tuca ova frajer.

Poslao sam mu mejl i dobio odgovor sa slikom. Bio je to tip stariji dve godine od mene, 36 godina, zvao se Ivan, frajerčina, pravi macan. Lep tip atletski građen, crna kosa, crne oči. U Vesninim očima sam video sjaj od uzbuđenja, kao da je pomislila “Bože moj pa jel moguće da će ovaj tip da me jebe”. On je tražio sliku od Vesne i ja sam mu poslao. Inače, Vesna je zgodna mršavica visine 165 santimetara, 51 kilogram, većih sisa i okrugle prelepe guze na koju sam pao prvi put kad sam je video. Vesna je lepa žena sa dugom crnom uvijenom kosom i nisam ni sumnjao da će Ivan da odbije ovakvu pičku i još uz to i mlađu 11 godina od njega. Tako je i bilo. Poslao je mejl da želi da se nađemo i mi smo mu predložili da to bude kod nas u stanu. Pristao je i uskladili smo vreme, dogovor je bio da dođe kasnije, oko 23 i da bude celu noć.

Telefon mi zvoni u 21.30 on je stigao u naš grad i buducići da je došao ranije želeo je da se nađemo u gradu i odemo na piće i da se malo bolje upoznamo. Nervozno smo se spremili i otišli u kafić iz kojeg nas je zvao. Na ulazu u kafić neka me je jeza prožimala, lagano sam se tresao i od strasti i od treme. Pogledali smo uokolu i videli Ivana kako maše iz separea. Prišli smo mu, ja prvi i rukujem se sa njim, posle Vesna prilazi da se rukuje, rukuju se ali on je privuče i poljubi nežno prijateljski u obraz. Sve mi trnci niz telo proleteše. Izvukao je buket cveća i poklonio ga je Vesni. Koliko ja znam Vesnu, sigurno je navlažila, voli cveće da dobije i vidno je to i pokazala zahvaljivajuć i smeškajući se Ivanu.

Ivan je baš bio onakav kakav se i predstavio, opušten tip, ponaša se baš prirodno. Pričao je o ovom i onom te smo se kroz prču i Vesna i ja opustili.

- Jel vam ovo prvi put? - pitao je Ivan.

- Da - odgovorili smo sa nekom vrstom straha i treme.

- Znao sam, vidim da ste malo napeti, ali biće to sve u redu - tešio nas je kao da smo kod doktora.- Vidite ja u ovom imam već dosta lepog iskustva. Nemate pojma koliko parova upražnjuje ovakav vid seksa.

Dok je pričao većinom je bio okrenut prema Vesni, gledajući je zavodnički u oči, to se svidelo Vesni. Onda je rekao Vesni da je jako seksi i da ima lepo telo. Vesna se zahvaljivala i smeškala.

- Dobro - kaže Ivan gledajući nas, jedno pa drugo.- Šta kažete za mene, jesam li onakav o kakvom ste mastali ili..

- Dobro izgledaš - odgovori mu Vesna.

- Lep si, u redu je - progovorih i ja.

Sedeli smo u polukružnom separeu Vesna je bila u sredini, imala je neku haljinu malo iznad kolena, pa tako kad je sedela prekrštenih nogu, haljina se još više zadigla, pa su joj se i butine videle. Primetio sam Ivana, da često baca oko na Vesnine noge. U jednom momentu Ivan je rekao:

- Vesna imaš strašno lepe noge.

- Hvala - odgovori Vesna.

- Ja sam se već napalio - kaže Ivan tiho.- Možeš li malo da ih raširiš da ti vidim gaćice?

Vesna me pogleda, a ja pogledah uokolo, niko nije sa strane mogao da vidi, a i bilo je malo ljudi u kafiću, a mi smo sedeli u separeu koji je bio najviš udaljen od šanka. Klimnuh glavom Vesni u znak odobrenja, Vesna se još jednom osvrne oko sebe i noge koje su bile prekrštene raširi i okrene se malo prema Ivanu. On je malo gledao i zavukao joj ruku na unutrašnju stranu butine i počeo lagano da mazi, da mazi supruginu butinu. Gledajući prvi put da mi neko vaćari ženu bilo je i uzbudljio i osećao sam se ljubomorno ali ne previše da bih zaustavio sve. Zadigao joj je haljinu skroz da bi mogao da joj vidi roze čipkane tanga gaćice koje je obukla za ovakvu priliku.

- Pa… mogli bi da krenemo do stana, većje pola 11 - kaže Vesna.

Video sam da se napalila. Ivan je pozvao konobara i platio račun iako sam ja hteo da ga platim. Budući da je Ivan došao sa svojim automobilom rekao sam mu da ga parkira ispred druge zgrade i rekao mu da Vesna i ja idemo prvi u stan a on da dođe posle pet minuta (to je zbog komšija, da izbegnem suvišna pitanja ako sretnemo nekog). Rekao sam Ivanu sprat i broj stana i on se popeo po dogovoru. Srećom nikoga nije sreo usput.

Seli smo u dnevni boravak ja sam uzeo viski i nalio nam veće čaše da se malo opustimo.

- Dođi i sedi mi malo u krilo Vesna - kaže Ivan.

Vesna me opet pogleda, a ja joj kažem:

- Pa sedi slobodno, opušteno.

Vesna je prišla i sela mu na kitu. Pokušavao sam da se pravim kao da je sve u redu. Počeo je ponovo da je hvata za butine i pičić preko gaćica, trgnuo sam još jedan viski. Sa nogu je prešao na sise i za sekund leva sisa je bila van haljine a Ivan je počeo da gricka bradavicu. Zatim joj je jezik gurnuo u usta i video sam da Vesna počinje da se uzbuđuje i da se opušta. Ivan je zatim izvadio svoj nabrekli kurac koji je bio dosta i vecći i deblji od moga, što je iznenadilo i mene i Vesnu.

- Ajde Vesna, srce spusti se dole - rekao je Ivan zavodničkim glasom.

Vesna se okrenula prema meni i kaže mi:

- Ljubavi obećao si da ćeš biti sa mnom.

- Da ljubavi - odgovorih.

- O čemu se radi? - pitao je Ivan.

- Ništa, ništa želim samo da je Vlada bliže meni i da me mazi, lakše ću se osloboditi - kaže Vesna.

- U redu je - kaže Ivan.

Prišao sam Vesni i nežno je mazio rukom po leđima a ona se počela lagano spuštati ustima prema Ivanovoj kurčini prepunoj žila i vena koje su bile pune krvi. Sa 30 santiletara razdaljine gledao sam Vesnina otvorena usta koja su se približavala kurcu nepoznatog čoveka i trajalo je kao večnost. Neobično mnogo morala je Vesna da otvori usta da bi ga primila, i napokon kurac je prodirao u usta moje žene, hvatala je usnama santimetar po santimetar te debele kurčine. Sad sa shvatio da mi nema povratka i da samo treba da se opustim, najgore je prošlo.- Mmmmm - uzdisao je Ivan.

Gledao me je i rekao mi:

- Kako tvoja supruga dobro puši! Mmmmm ahh, jel ti lepo sad Vlado pali li te, uživaš li sada, voliš kad ti supruga primi pravi kurac aa?

Ćutao sam a on će:

- Nešto sam te pitao? Voliš li da ti žena primi pravi kurac?
- Da.

- Pa reci to sad.

- Volim da mi žena primi pravi kurac.

- Žena će da ti primi pravi kurac uskoro, zahvali mi se na tome!

- Ivane hvala ti što ćeš da mi tucaš suprugu, hvala što ćeš napokon da je učiniš srećnom - rekao sam.

- Naravno da će biti srećna - cinično će Ivan.

Vesnu je ovaj razgovor uzbudio, pa je strastveno počela da sisa njegov kurac, mazio sam je po leđima i izblizine gledao moju suprugu kako sisa tuđu kurčinu, bilo mi je lepo počeo sam se osećati da činim pravu stvar.

U jednom momentu Vesna prestade da puši, i krene prema meni da me poljubi, povukao sam se unazad jer nisam hteo da ljubim usta iz koji je upravo izašao slinavi kurac. Pogledala me je začuđeno i uvređeno.

- Pa ti mene više ne voliš, ti onda više nećeš da se ljubiš sa mnom.

- Ma volim te ljubavi ljubićemo se kasnije

- Ne - kaže Vesna.- Hoću sada da me ljubiš hoću da delimo ovo u čega smo ušli.

- Ajde poljubi svoju suprugu, nije to ništa strašno, dokaži joj da je istinski voliš - rekao je Ivan.

Nisam nista odgovorio, bila je to neka pauza i Vesna je ponovo krenula da me poljubi, bio sam ko ukopan. Poljubila me prvo 3-4 puta usnama u usta a onda mi gurnula jezik u usta i počeli smo da se žvalimo. Držala me je iza vrata rukom i nije puštala, tada je ponovo otišla da puši Ivanovu kurčinu. Posle jedno dvadesetak pokreta glavom gore dole, sisanjem mu je izvukla novu količinu sperme. Bilo mi je lepo i naredio mi je da sednem na dvosed i gledam.

Prišao je Vesni i u jednom potezu joj pocepao haljinu, Vesna se uplaši, ali prihvati igru, okrenu je zguza, raskopča joj brus i njega strže s nje. Vesna je tada samo stajala u tanga gaćicama, otvorenim dlanom udari je po guzi. Vesna skiknu a na guzi ostaše prsti, zatim joj turi dva prsta ispod tangi i povuče tako jako da su se tange skroz usekle u picu i guzu. Vesna jauknu ali nastavi da stoji mirno. Podera joj tange i baci ih sa strane. Vesna je stojala mirno, gola i čekala da Ivan prodre u nju.

Ivan me ponovo pozva i naredi da lizanjem pripremim Vesninu picu za jebanje. Počeo sam je lizati dok je on gnječio njene sise. Počela je da vlaži žestoko, tada sam osetio Ivanove prste između mog jezika i Vesnine pice. Napipao je da je spremna, uhvatio me za glavu odmaknuo od Vesne.

- Sada gledaj kako pravi muškarac jebe. Tvojoj supruzi treba pravi jebač.

Ivan je imao neku moć, ama baš sve što mi je tražio, pokorno sam ga slušao. Primetio sam da se i Vesna čudi kako je on ovladao sa mnom, ali joj je to prijalo što sam u igri, prijalo joj je da molim Ivana da je jebe, jer ju je to oslobađalo svake eventualne krivice kasnije. Sam sam to tražio. Primaknuo je svoju debelu ogromnu kurčinu i stavio je na ulaz Vesnine mačkice prvo je lagano ispitivao teren, tako što je desetak puta samo glavić gurao i vadio iz pice, valjda zato da se pica proširi i oblikuje prema novim standardima. To je baš palilo Vesnu, ležao sam na podu sa glavom tačno između Vesninih nogu i rukama sam je držao oko listova osetio sam kako joj noge drhte od uzbuđenja i strasti. Neverovatno kako ju je Ivan napalio bockajući je glavićem u sami ulaz pice, prodirući ne više od 3-4 santimetra.

Ja imam manji kurac, tako da se pica morala rastegnuti duplo od onoga na što je do sada navikla. Gurao ga je nežno i lagano napred-nazad i onda odjednom, sjurio ga je krvnički iznenada da je Vesna vrisnula, siguran sam da su komšije čule, jer bilo je već kasno u noć. Prvi napad Vesna je izdržala, ja sam bio dole i mazio je po nogama i tešio. Udarao je Ivan žestoko a Vesna je stenjala ahhh ahhhha ahhh počela je sada i glasno da uživa. Uživao sam i ja odozdo gledajući kako neznanac rastura moju suprugu. Ivan je pored kurca imao i velika jaja koja su pri svakom udaru šamarala klitoris i razvaljene usmine moje žene. Po njenim pokretima sam video da pokušava da izbegne njegove udarce, nije joj baš prijalo da je nabija do kraja, ali on ju je čvrsto držao oko struka i nije joj dao prostora za beg, žestoko je nabijao. Brzo je svršila, pa zatim još jednom i još jednom.

Ivan je počeo da stenje sve jače i jače i videlo se da će i on uskoro, što se i desilo. Mislio sam da će da ga izvadi i isprska je po leđima, međutim on ga nije ni vadio, nego ju je nafilovao u grčevima. Vesna se nije bunila iako je videla da se istresa u nju. Kurac mu je i posle svršavanja ostao jedno vreme u njoj. A onda... Potok sperme je krenuo. Njih dvoje se se ljubili, šalili su se hvalili kako je seks bio dobar, popili su po još jednu. Vesna mi je rekla:

- Volim te ljubavi, vidim da si bio iskren kada si rekao da me voliš i da si siguran da želiš da me neko drugi potuca. Dobrog si mi jebača našao. Voliš li i ti mene? - pitala me je.

- Volim te - odgovorih.

- Volim te najviše na svetu.

Vesna je otišla da se tušira, posle Ivan, a nakraju ja. Posle večere Ivan mi je rekao:

- Spavaćeš večeras ovde na dvosedu. Vesna i ja smo u spavaćoj, ostavićemo ti vrata otvorena da možeš da čujes kako ti razvaljujem suprugu.

On je otišao u spavaću, ja sam sao na dvosed, Vesna je čučnula ispred mene, pomazila me po licu, poljubila i pitala jel sve u redu?

- Jeste - odgovorio sam.

- Izdržaćeš do jutra ljubavi?

- Da ljubavi hoću.

Pipnula mi je kurac i videla da je nabrekao.

- Ooohh pa tebi je dignut, nemoj slučajno da ga diraš drži se dogovora, još sedam dana nema drkanja u redu?

- U redu ljubavi.

- Volim te!

- I ja tebe!

Nežno me je poljubila i pokrila i otišla u sobu. Cele nocći sam bio budan iz sobe su se samo čuli uzdasi i stenjanja. Ivan mi je čitavu noć rasturao moju suprugu, moju ljubav. Ivan je ujutro rano otišao, četiri dana su prošla, jaja su mi bila puna i hteo sam da svršim, Vesna mi nije nedozvoljavala, hoće još tri dana da se prilagodim na novu realnost. Kad su prošla i ta tri dana hteo sam da tucam Vesnu odmah ujutro ali mi je rekla da čekam. A onda je nastao haos!