Vi ste ovdje

Autentičnost korisnika

Registracija članova
Za Vas kao gosta i potencijalnog člana hotwife & cuckold zajednice, sadržaj portala prikazuje se u ograničenom izdanju. Možete iskoristiti mogućnost slanja 3 autentične fotografije koje će Vas predstaviti drugim članovima.

Primjer predstavljanja:

 

Postupak dokazivanja autentičnosti fotografijama je slijedeći:

Pored tekstualnog dijela potrebno je postaviti najmanje tri fotografije na kojima se vidi tko se predstavlja, znači ako se predstavlja par, na fotografijama treba biti muškarac i žena. Na fotografijama treba biti vidljiv veći dio osobe (naravno osim lica). Fotografija može ali i ne mora biti pornografska, poželjno je da bude erotska a nikako kao da se slikate s tablom iza ogledala na policijskom prepoznavanju.

Na fotografijama treba biti vidljiv isprintani predoložak ili čitko rukom ispisan papir na kojemu se nalazi vwvw.hotwife-cuckold.com i naziv korisnika. Predložak za printanje možete preuzeti ovdje. Postoji još načina za dokazom autentičnosti a jedan je fotografiranje uz monitor na kojemu je vidljiv predložak za ispis. Ostali načini ovisi o Vašoj mašti ali potrebni elementi moraju biti na fotografiji. Rezolucije fotografija trebaju biti primjerene.

Ovako izgledaju primjeri naših korisnika koji su dokazali svoju autentičnost.