Vi ste ovdje

Što znači Hotwife?

Tko je hotwife?
Pojam “Hotwife” se često upotrebljava za sretno udanu ženu koja uživa u intimnim odnosima s drugim muškarcima, uz potpunu i iskrenu podršku njenog monogamnog muža. Ženini vanbračni užici pružaju zadovoljstvo i jednom i drugom.

Muž nije podčinjen u ovakvoj vezi, iako se par može ponekad igrati i na taj način. Razumljivo je da ovakav dogovor privlači žene poligamne prirode, ali je vrlo nejasno zašto neki muževi iskreno uživaju u ovom naizgled nepoštenom dogovoru. Takvog muža uzbuđuje ženina nevjera, bilo da se to događa u njegovu prisustvu ili dok strpljivo čeka ženu da dođe kući nakon njenog izlaska. Griješite ako mislite kako se muž nada da će njegova žena potvrditi kako je jedino on može potpuno sesualno zadovoljiti. Ne, njezin muž će biti uzbuđeniji što ona bude više uživala s ljubavnicima.

Kada se “Hotwife” vrati u mužev zagrljaj najčešće će do u detalje opisivati što je upravo doživjela s drugim muškarcem ili čak muškarcima. Ženini seksualni užici se ne bi trebali miješati s romantičnim osjećajima – ona je jedino zaljubljena u muža. Kako bi se umanjio rizik od stvaranja romantične veze s ljubavnicima, neki parovi unaprijed dogovore neka bitna pravila. Na primjer, da se žena može “susresti” samo nekoliko puta s pojedinim muškarcem, da se ne druži s ljubavnikom u svakodnevnom životu, da postoji značajnija razlika u godinama…

Vrsta dogovora i krutost pravila se značajno razlikuju od para do para. Najčešće muževi prvi predlože ovakvu vrstu “Hotwife” odnosa. Takvi muževi ponekad dugo vremena samo maštaju o tome i tek ako prevladaju svoj sram uspiju to ženi i predložiti. U najboljem slučaju žena će biti zapanjena a u najgorem će se jako naljutiti- čak i ako je potajno maštala o drugim muškarcima. To se događa zbog nekoliko važnih razloga. Žena sumnja da muž ima neke druge, prikrivene razloge.

Možda je on bio nevjeran i sada se osjeća krivim? Da li me još voli? Je li biseksualac? Je li ovo možda samo prvi korak nakon kojeg će on tražiti pravo da ide s drugim ženama? Malo žena uopće zna da je mašta o seksu između vlastite žene i drugog muškarca na drugom ili trećem mjestu najuzbudljivijih maštarija među oženjenim muškarcima, i da je češća što je brak dulji. Ironično je da ženina sve veća promiskuitetnost često dovodi do muževe još veće vjernosti.

Takvim muževima njihove žene postanu uzbudljivije negoli su ikada ranije bile, a natjecanje za vlastitu ženu im je jako erotično i uzbudljivo. Dodatni dobitak za žene nakon što postanu Hotwife je ne samo što iskuse izvrstan seks i zabavu nego njihovi muževi postanu romantičniji i zaljubljeniji. Kupuju im darove, češće odlaze na odmore, počinju više sudjelovati u kućanskim poslovima…uobičajne radnje za muškarca koji želi steći ženinu naklonost.

Malo žena može uopće i zamisliti da njezin “nerazumni” muž, tip “gazde u kući”, može biti tip muškarca koji će je rano ujutro kada se vrati nakon više sati provedenih uživajući s ljubavnikom dočekati sa strastvenim poljupcem. Potpuno povjerenje muža u njegovu ženu je temelj prihvaćanja “hotwife” sporazuma.

Hotwife je samosvjesna, inteligentna, obično iznadprosječnog izgleda, iznad 30-e, obrazovana, uspješna i ostavlja jak dojam. Obično izabire profesiju u kojoj je u središtu stvari. Zna što želi i neće se zadovoljiti ničim manjim. Bez obzira na otvoren način života, vrlo je izbirljiva što se tiče ljubavnika. Također, vrlo je posvećena svojoj obitelji i jako zaljubljena u svog supruga. Njena snaga pokazuje zašto je njen muž također jaka osoba jednaka njoj ili osoba koja joj je podložna.

Ako tražite za sebe Hotwife, to bi mogla biti žena koja ima sljedeće značajke: Varala je prethodne partnere, ali je samosvjesna i mentalno stabilna. Ne srami se pričati o detaljima svoje seksualne prošlosti. Često voli bezopasno očijukati. Ne pokazuje biseksualni interes, ali zna za swingere. Prirodno je zabrinuta za doborbit drugih i bavi se profesijom u kojoj pomaže drugima. Samouvjerena je s muškarcima, postavlja svoje granice i očekuje da se one poštuju.

Mnoge druge žene misle da je “kučka”.