Vi ste ovdje

Zaštita privatnosti

osobne informacije
Zaštita privatnosti objašnjava kako hotwife-cuckold.com koristi Vašim djelovanjem tj. korištenjem portala prikupljene informacije. Podaci se prikupljaju na dva načina. Pregledavanje “hotwife-cuckold.com” uzrokuje kreiranje kolačića-cookie.

Cookie je mala tekstualna datoteka koja se pohranjuje na Vaše računalo u preglednikovu mapu privremenog pohranjivanja datoteka. Prva dva kolačića sadrže informacije za identifikaciju korisnika i informacije za identifikaciju anonimnih sesija. Treći kolačić sadrži informacije o pregledavanju tema, pohranjuje informacije o tome koje teme ste pregledali. Drugi način prikupljanja podataka vezan je uz Vaše djelovanje odnosno što nam Vi pošaljete-postate (informacije koje nam pošaljete prilikom registracije, te kada postate kao registriran korisnik).

Korisnički račun, najmanje, sadrži jedinstveno identifikacijsko ime (korisničko ime), osobnu zaporku potrebnu za prijavljivanje i osobnu ispravnu e-mail adresu, a koji su zaštićeni zakonom ili propisom koji vrijedi u državi na teritoriju koje je forum postavljen-hostan. Sami odlučujete koje će od tih informacija biti javno dostupne, osim telefonskog GSM broja koji nakon registracije korisnika više neće biti vidljiv nikome i nikada, osim administratoru iz razloga provjere dvostrukog registriranja.

Telefonski GSM broj, iz Uvjeta i pravila stranice, služi isključivo za SMS registraciju novih korisnika. Pozivi na taj broj i s tog broja nisu mogući. Za dodatne upite, pomoć ili informacije koristite Email adrese moderatora ili administratora. Zaporka je zaštićena sigurnosnim mehanizmima, no nije preporučljivo korištenje iste zaporke na različitim Web stranicama jer ju mi možemo zaštititi samo ovdje na portalu. Imajte na umu da “hotwife-cuckold.com” niti bilo koja druga strana neće i nemaju pravo tražiti od Vas Vašu zaporku. Ukoliko želite, zaporku možete promijeniti u bilo koje doba u svom korisničkom profilu.

Ukoliko zaboravite zaporku, možete zatražiti novu putem forme Zaboravio/la sam zaporku - bit ćete zamoljeni unijeti korisničko ime i e-mail adresu nakon čega će sustav generirati novu zaporku i poslati Vam je na Vašu e-mail adresu.

Sve ostale informacije, koje unesete prilikom registracije ili naknadno sudjelovanjem na stranici, su opcionalne i čuvaju se u bazi podataka stranice te se neće davati na raspolaganje trećoj strani.