Vi ste ovdje

O nama

TKO SMO MI
Ideja o stvaranju hotwife-cuckold foruma na hrvatskom ili bliskim jezicima, pojavila se početkom 2007. godine nakon što smo primijetili da ne postoji takva stranica. Kako smo bili zainteresirani za komunikaciju s istomišljenicima,

naravno na hrvatskom (ili bliskom i razumljivom) jeziku, pokrenuli smo stranicu i forum hotwife-cuckold.com.

Stranica i forum u sklopu nje, živjela je do kraja 2007. godine, brojila je preko 300 članova od toga 50-ak svakodnevno aktivnih i vrijednih članova koji nisu samo čitali, već su nadasve aktivno sudjelovali u komunikaciji, razmjeni iskustva, mišljenja i opisa stvarnih događaja. Stranica je ugašena krajem 2007. iz tehničkih razloga. Volja i želja je postojala, ali... angažiranje ljudi oko pokretanja, organizacije i smještaja stranica, održavanja i unaprjeđenja stranice nije baš jeftino. Besplatne servise odbacili smo iz razloga iritantnih reklama i pre-definiranih sučelja koji nisu baš najsretnije rješenje. Spletom nesretnih okolnosti, stara baza podataka nije spremljena na vrijeme, tako da sada krećemo od nule ali s jednim iskustvom više.

Nakon pola godine ekipa se ponovno sastala i na jednoj kavi donijeli odluku: Idemo pokušati još jednom, ovaj put mudriji i stvarno usko koncentrirani na istomišljenike.

Upravo iz tih razloga, nastao je postupak registracije i aktivacije članova nakon predstavljanja. Naš cilj i želja je održati ovaj forum čist, kvalitetan i koncentriran na tematiku. Ne žudimo za tisućama članova koji nemaju volje komunicirati. Naprotiv, želimo malu ali kvalitetnu zajednicu istomišljenika. Napravljeno je nekoliko grupa koje korisnici mogu dosegnuti tokom vremena ili zaslužiti svojim angažmanom i aktivnošću na forumu. Sukladno stečenom statusu (grupe) korisnici, članovi ostvaruju različita prava i pogodnosti.Hotwife-cuckold.com tim potrudio se svojim sadašnjim i budućim korisnicima omogućiti pristup i prostor gdje se mogu postaviti i pronaći zanimljivi sadržaji vezani uz tematiku hotwife-cuckold odnosa. Budućim korisnicima želimo otvoriti vrata našoj maloj zajednici a dosadašnjim ugodan nastavak aktivnog sudjelovanja. Podijelite s nama svoja maštanja, iskustva, doživljaje… bilo u tekstualnom obliku ili kroz autentične multimedijalne sadržaje (foto, audio, video), postavljena pitanja i odgovore vezanih uz ovu tematiku te rješavanja moralnih dvojbi u ispravnosti odnosa ovakve naravi.

Ukoliko postoji zanimanje i imate želju za aktivnim sudjelovanjem na našem Forumu, molimo Vas da prije registracije pročitate tko smo mi, što smo, o čemu raspravljamo...itd. Upoznajte se s Uvjetima, pravilima Foruma i pravilima lijepog ponašanja, komunikacije na Forumu. Sve uvodne materijale možete pronaći ovdje, na Početnoj strani u glavnom izborniku ili u Download sekciji.Samim činom registracije nećete dobiti mogućnost pregledavanja sadržaja i sudjelovanja na Forumu. Nakon registracije se predstavite, odakle dolazite i iz kojih razloga ste ovdje, u nekoliko riječi iako ste sve bitno naveli u profilu prilikom registracije. Ovaj dio je nažalost neizbježan kako bi nas uvjerili da razumijete jezik koji ovdje koristimo, pokazali da razumijete tematiku kojom se bavimo, dokazali svoju namjeru razloga registracije, filtrirali sve nepoželjne robote i posjetitelje naših stranica s lošim namjerama. Ovdje diskutiramo o svim aspektima hotwife-cuckold odnosa!      

Važno! Ovdje nećete naći slike s net-a, ova stranica nije Dating servis, nakon predstavljanja nećete automatski moći vidjeti slike. Na stranici postoji definirani postupak koji trebate proći kako bi dobili dopuštenje za pregledavanje svih sadržaja. Ako ste postupili prema uputama, prvi online moderator će Vas uključiti u rad foruma, otključati sadržaje i otvoriti vrata naše male zajednice.                    

U slučaju da ne nađete odgovor na neka često postavljana pitanja (FAQ), imate probleme i nepoznanice vezane uz Forum, prijavljivanje ili registraciju, slobodno se obratite za pomoć moderatorima Foruma na Email adresu: