Vi ste ovdje

Politika zajednice hotwife-cuckold.com

hotwife-cuckold.com je internet zajednica ljudi, korisnika koje zanima, koji vole i žive hotwife & cuckold stil života. Nacionalna pripadnost, vjerska opredjeljenost i bilo koja druga fizička ili kulturološka obilježja korisnika ovdje nisu motiv druženja i uvjet sudjelovanja na stranici.

Sadržaj koji se objavljuje na web stranici hotwife-cuckold.com postavlja se s radi prenošenja iskustva, doživljaja, mišljenja, problema i dilema članova a s ciljem upoznavanja, učenja ili savjetovanja ostalih članova i korisnika koje ova tematika zanima. Ostale namjere obajavljivanja sadržaja koje mogu izravno ili neizravno oštetiti ili na bilo koji drugi način ugroziti druge osobe neće se tolerirati.

Svaki član ima pravo na temelju svoje prosudbe odlučiti s kojim članovima želi uspostaviti kontakt, direktno putem privatnih poruka, chata i drugih dostupnih kanala ili indirektno kroz komentiranje tema, postova, općenito svih članaka koji su otvoreni za razmjenu iskustva, mišljenja i komentara.

Uredništvo stranice koje čine moderatori i administratori na ovoj stranici preporučuju podizanje članskog statusa - nivoa ozbiljnosti s par autentičnih fotografija na kojima se može vidjeti radi li se o pojedincu ili paru, naravno ako to kao registriani korisnik želite. Za uzvrat će vam se otvoriti puno bogatiji i intimniji sadržaj stranice na kojima kao ozbiljan član može aktivno ili pasivno sudjelovati.

Opravdano je sumnjati u istinitost osnovnih podataka s profila korisnika ili objavljenog sadržaja ako nisu pruženi argumenati koji to potvrđuju. Jedan od osnovnih argumenata ozbiljnosti na ovoj stranici je potvrda registriranog člana o sudjelovanju kao pojedinac ili par.

Uredništvo stranice neće tolerirati objavljivanje multimedijalnog sadržaja (foto, audio i video) koje registrirani član deklarira kao privatan sadržaj ako se u razumnom roku član ne predstavi autentičnim fotografijama iz kojih je vidljivo radi li se o pojedicu ili paru.

Sudjelovanje registriranih članova koji nisu dokazali svoju ozbiljnost moguće je isključivo kroz pisanu aktivnost, objavljivanje multimedijalnih sadržaja koje ne deklarira kao privatno a uz poštivanje autorskih prava i ograničenja korištenja takvog sadržaja ili kroz pasivno članstvo.