Vi ste ovdje

Grupe korisnika na hotwife-cuckold.com

kategorije članstva
Članstvo na hotwife-cuckold.com otvoreno je za sve punoljetne osobe uz pridržavanje Uvjeta i pravila. U nastavku pročitajte neke od osnovnih atributa grupa prema kojima su ostvarena dopuštenja korisnika.

Standardne grupe članova:

gosti - mogu vidjeti manji dio stranice, ograničen broj priča, forum tema, blogova, literatura i ostalih objavljenih članaka. Dostupna su takkođer i pravila, opće odredbe, netiquette te neke osnovne informacije o nama, tko smo, što smo i o čemu raspravljamo ovdje. Gostu ništa nije nametnuto, već sam bira hoće li se registrirati i priključiti svojom voljom. 

registrirani - korisnici koji su prihvatili Uvjete i pravila stranice te završili postupak registracije, a izgubili su napredniji status, članstvo u nekoj od redovnih grupa članstva. 

 aktivirani - registrirani korisnici koji su se predstavili u dijelu stranice predviđenom za predstavljanje novih korisnika. Imaju mogućnosti preuzimanja datoteka, pregledavati profile članova, pretraživati i pisati na stranici, odgovarati na ankete te koristiti skoro sve dostupne mogućnosti foruma. Pregledavati slike mogu u dijelu portala koji im je dostupan. Objavljivanjem svojih osobnih autentičnih slika ostvaruju ulazak u grupu Prijatelja uz otvaranje novih mogućnosti a sukladno pravilima o napredovanju.

 prijatelji kluba  – registrirani korisnici koji su aktivno sudjelovali najmanje godinu dana na stranici, te postavili svoje autentične slike. Prijatelji kluba imaju pristup bogatijim, intimnijim sadržajima i brojnim funkcijama koje su zatvorene za grupe nižeg statusa. Članstvo u ovoj grupi korisnika nije trajno a ovisi o aktivnosti korisnika.

 članovi kluba - članovi sa posebnim zaslugama i doprinosom stranici, s izraženom inicijativom, osobitom aktivnošću na stranici, koji su prethodno na jedan primjeren način dokazali svoju autentičnost i nastavili s objavljivanjem svojih multimedijalnih i tekstualnih radova. Ulazak u Klub može se ostvariti nakon najmanje 3 godine neprekidnog i aktivnog sudjelovanja na stranici, korisnim postovima i temama, objavljenim autentičnim fotografijama. Ulazak u Klub nije automatski već se vrši glasovanjem na prijedlog članova kluba, moderatora i administratora. Članstvo u ovoj grupi korisnika nije trajno a ovisi o aktivnosti korisnika.

 VIP članovi kluba - članovi sa posebnim zaslugama i inicijativom koju su svojevremeno provodili kao moderatori ove stranice. VIP član kluba je trajni status bez obzira na učestalost prijavljivanja i objavljivanja sadržaja na stranici, ali uz pridržavanje važećih Uvjeta i pravila pristupanja stranici.

Specijalne grupe članova:

 srebrni član - registrirani korisnici koji su unaprijedili svoje članstvo, grupu korisnika i time stekli dodatna ovlaštenja pristupa sadržaju. Nikakvi preduvjeti nisu potrebni za ovlaštenja pristupa sadržaju jednaka grupi prijatelj kluba. Članstvo u ovoj grupi korisnika nije trajno a može se produžiti obnovom srebrne članarine.

 zlatni član - registrirani korisnici koji su unaprijedili svoje članstvo, grupu korisnika i time stekli dodatna ovlaštenja pristupa sadržaju. Ovlaštenja pristupa sadržaju jednaka su grupi članovi kluba. Članstvo u ovoj grupi korisnika nije trajno a može se produžiti obnovom zlatne članarine.

Upravljačke grupe članova:

 moderatori - sudjeluju u svakodnevnom radu foruma, paze na red i urednost (čitljivost) stranice, te poštivanje Uvjeta i pravila te primjerenog ponašanja. Pomažu prilikom registracije i bilo kakvih pitanja ili problema vezanih uz tematiku stranice. Upozoravaju provokatore i zlonamjerne korisnike. Korisnici koji nemaju mogućnosti slanja privatnih poruka, slobodno se mogu obratiti putem  Kontakt obrasca stranice (kategorija moderatori) ili Email porukom na slijedeću adresu moderatora:

 administratori – Pored moderatorskih poslova, registriranim korisnicima omogućuju tehničku pomoć oko pristupa sadržajima stranice. Pitanja vezana uz sigurnost stranice korisnici mogu poslati putem  Kontakt obrasca stranice (kategorija podrška stranice) iili na Email adresu: