Vi ste ovdje

Uvjeti i pravila

PRAVA I OBVEZE
„hotwife-cuckold.com tim“ čine administratori i moderatori ovog foruma. Niže navedene uvjete i pravila hotwife-cuckold.com tim može promijeniti u bilo koje doba, a o čemu obavještava samo registrirane korisnike.

Uvjeti i pravila hotwife-cuckold.com

Punoljetnost.

Objavljivanje (reproduciranje) uvredljivih, klevetničkih, punih mržnje, prijetećih, vjerskih ili političkih orijentiranih sadržaja, pornografije s maloljetnim osobama kao ni bilo kojih drugih sadržaja koji krše zakone i propise svoje zemlje, bilo zemlje u kojoj je “hotwife-cuckold.com” postavljen, bilo međunarodne zakone i propise, nije dozvoljeno. Blaži oblici povrede pravila sankcionirati će se opomenama ili privremenim isključenjem korisnika. Višestruko ili uzastopno nepoštivanje pravila uzrokuje trenutno i trajno isključenje korisnika. Ukoliko se radi o ozbiljnim i namjernim kršenjima zakona i propisa uputiti će se obavijest mjerodavnim institucijama o učinjenom.

Propagandni sadržaji dozvoljeni su uz odobrenje hotwife-cuckold.com tima.

Bilježe se IP adrese svih korisnika.

“hotwife-cuckold.com” tim ima pravo u bilo koje doba izbrisati, urediti, premjestiti, zatvoriti teme, postove sa sadržajem koji su protivni pravilima, te prijaviti zabilježene IP adrese nadležnim institucijama ukoliko se primijeti ozbiljno i namjerno kršenje zakona i propisa.

Svi objavljeni sadržaji korisnika ostaju u vlasništvu hotwfe-cuckold.com, izražavaju mišljenja, stavove, poglede, želje ili iskustva autora osim ako nije izričito navedeno drugačije, sukladno čemu administratori, moderatori i ostale osobe koje sudjeluju u održavanju stranice ne mogu i neće odgovarati za sadržaj tih postova, naravno osim vlastitih, ali će sudjelovati u održavanju stranice kroz dodijeljena prava brisanja, uređivanja, premještanja i zatvaranja neprimjerenih tema i postova.

Prestanak članstva može nastupiti zbog nepoštivanja Uvjeta i pravila ili na vlastiti zahtjev što rezultira deaktiviranjem korisničkog računa.

Korisnički račun deaktiviran na vlastiti zahtjev može se ponovo aktivirati na zahtjev deaktiviranog korisnika. 

Korisničko ime i zaporka: Minimalan broj znakova 3 maksimalan broj znakova 20. Korisničko ime ne smije sadržavati uvredljiva, pogrdna imena, imena iz stvarnog života, poželjno da je korisničko ime slično tematici stranice, te se može osporiti i isključiti iz gore navedenih razloga.

Sadržaj “hotwife-cuckold.com” stranice je eksplicitno seksualne naravi i običaja a dostupan je ograničeno svima te u potpunosti registriranim i aktiviranim korisnicima uz prihvaćanje pravila i uvjeta, radi učenja, razmjene iskustava, znanja i vještina te okupljanja u virtualnu zajednicu istomišljenika a sukladno ovlaštenjima stečenim kroz napredovanje statusa člana ili unapređenjem korisničke grupe.