Vi ste ovdje

Kako sigurno i uspješno fotografirati, pohraniti, sakriti i naravno dijeliti vašu intimu

Mali vodič za početnike!
Vrijeme polaroida je odavno prošlo, ali to ne znači da svoju intimu sada nije moguće sakriti i zaštiti bolje nego papirnate fotografije ne dnu nekakve ladice. Iz tih razloga, evo mali praktični uvod u korištenje računala u hotwife/cuckold svrhe, ali i druge.

Moja draga i ja već par godina povećavamo našu zbirku erotskih fotografija i imamo ih priličan broj.  Računala su moja profesija, pa mi nije problem zaštiti zbirku od neovlaštenog pregledavanja ili presnimavanja. Odkada smo ih počeli postavljati na Internet pojavila su se i dodatna praktična pitanja koje sam opet, zbog poznavanja materije, znao riješiti.
 
Ipak, dosta je onih kojima računala i Internet nisu u malom prstu i koji od svega ovoga zbog te činjenice zaziru. Imaju kontinuiranu fobiju da im neki serviser računala pristupi njigovoj intimi. Imaju djecu, pa se boje da im djeca, koja se u pravilu više razumiju u računala od njih samih ne pronađu slike...
 
Vrijeme polaroida je odavno prošlo, ali to ne znači da svoju intimu sada nije moguće sakriti i zaštiti bolje nego papirnate fotografije ne dnu nekakve ladice...
 
Iz tih razloga, evo mali praktični uvod u korištenje računala u hotwife/cuckold svrhe, ali i druge. Opisati ću uređaje, alate, softver i postupke koje i sam koristim kako bi Vam približio vlastitu intimu. Nadam se da će Vam koristiti.

MSN/E-mail ludensex@gmail.com